Kifejezetten kellemes összeállítást prezentáltak a héten.

A Warzone 2 startjakor bizony rengeteg olyan fejlesztést megtalálhattunk, melyeket azóta a programozók visszaigazítottak a korábbi klienshez. A lelőtt játékosokból kieső loot is már a régi rendszerben működik. Szintén fontos lehet megemlíteni az egyetlen fejlövésből leterítő snipereket is, melyekkel Season 3-tól találkozhatunk ismét.

A fejlesztők nehezen adták be a derekukat, de az egyre romló számok őket is meggyőzték. Azóta virágkorukat élik a sniperek a játékban, az éppen legnépszerűbb legjobb 10 fegyver között mindig megtalálunk néhányat. Úgy tűnik azonban, hogy jelenleg egy másik kategória szereplője is képes erre a műveletre, így érdemes lehet elkalandoznunk a Marksman Rifle kategória felé is.

Ilyen az „egyhites” Tempus Torrent!

A FaZe Clan ügyeletes Warzone 2 szakértője, Swagg prezentálta a fegyver képességeit a követőinek. Szó szerint egy lövésből teríti a játékosokat, miközben szinte nulla visszarúgással rendelkezik. Nagy esély van rá, hogy a fejlesztők tovább gyengítik majd a néhány hete még kifejezetten népszerű választást. A tartalomgyártó az alábbi kiegészítőket javasolja, ha kipróbálnánk ilyen stílusban is magunkat:

  • Barrel: 24’ Outreach
  • Underbarrel: Cornerstone Bipod
  • Laser: FSS Ole-V Laser
  • Optic: SZ Heatsource 800
  • Guard: Torrent Tac Guard

Név, fejlesztők és az újdonságok – Ezt tudjuk jelenleg a 2023-as Call of Duty játékról

×