Nem ez az első eset.

A Samsung az S20 megjelenése után nem sokkal jelentette be a Tactical Edition változatokat. Ezek a modellek fényévekkel jobban bírják a gyűrődést, mint a „sima” társaik, miközben a csúcskészülékekre jellemző tulajdonságok sem maradnak el. Úgy tűnik, hogy az S20 után az S23 is hasonló kezelésben részesült, a Samsung a napokban mutatta be a friss készülékeket. A Samsung S23 megerősített változata mellett egy XCover 6 Pro névre keresztelt tablet is debütált, a nagy képernyő szerelmeseit sem hagyja magára a cég a csatatéren.

Nézzük is, hogy mit tud a Samsung Galaxy S23 Tactical Edition!

A Galaxy S23 Tactical Edition IP68-as védelmet kapott, így akár 30 percet is eltölthet másfél méteres vízben. A kijelző védelméért egy Gorilla Glass Victus 2+ felelős, ezen kívül pedig egy katonai minőségű tokot is kapott a készülék. Maradt a 120 Hz-es kijelző és a Snapdrag 8 Gen 2 chipkészlet is, így korunk egyik leggyorsabb telefonját tarthatjuk a kezünkben a marcona kinézet ellenére is.

A szoftveres oldalról is gondoskodott a cég. Kiemelendő az Android Team Awareness Kit (ATAK) és a Battlefield Assisted Trauma Distributed Observation Kit (BATDOK). Az előbbi helyzetfelismerő alkalmazás, míg a BATDOK a tulajdonosok életjeleit rögzítik. Nagy eséllyel nem kerülnek kereskedelmi forgalomba a készülékek, de még ebben az évben eljuthatnak az USA katonáihoz.

Forrás: HVG

Önálló életre kelt a Facebook az elmúlt napokban – Így ellenőrizheted a pusztítást

×