Rengeteg kérést kiküldhetett magától az oldal.

A múlt héten többen is panaszkodtak a Facebook alkalmazásra. A szokásos hibajelenségek mellett arról számolt be a felhasználók egy jelentős hányada, hogy olyan visszaigazolásokat kaptak, mintha több embert is bejelöltek volna. Külön érdekesség, hogy általában a Facebook olyan embereket jelölt be magától, akiknek a profilját az elmúlt napokban, hetekben meg is látogattuk. Ez sokak számára kifejezetten kellemetlen szituációkat szült.

 

Sokáig nem is lehetett tudni, hogy például valamilyen vírus vagy más jelenség van-e a dolog mögött. Szerencsére a Meta fejlesztői viszonylag gyorsan igyekeztek lehűteni a kedélyeket. Elárulták, hogy a saját alkalmazásukban volt egy bug, mely a meglátogatott profilok jelentős hányadát barátkérelemben részesítette. Az elérhető információk alapján talán Androidon pusztított csak így az oldal, ám néhány iOS felhasználó is hasonló viselkedésről számol be. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogy miként nézheted meg pillanatok alatt a kiküldött barátkérelmeket Android és iOS applikációkban.

Kezdjünk is neki!

iOS

A Facebook főoldaláról indítunk, a jobb alsó sarokban kattintsunk az avatarunkra:

A felugró lehetőségek közül válasszuk ki az „Ismerősök” opciót:

Ezt követően az alábbi menü tárul majd elénk, kattintsunk az „Összes” feliratra, a jobb felső részben, a nagyító ikon alatt kicsivel:

Ekkor az összes jelölésünk elénk tárul:

Ez azonban a beérkezett követéseket takarja, kattintsunk a nagyító melletti „…” gombra, mely után az „Elküldött kérések megtekintését” kell kiválasztanunk a képernyő alján:

Célba is értünk, leolvashatjuk és visszavonhatjuk a véletlenül vagy direkt kiküldött barátkérelmeket:

Android

A Facebook főoldaláról indítunk, a jobb felső  sarokban kattintsunk az avatarunkra:

A felugró lehetőségek közül válasszuk ki az „Ismerősök” opciót:

Ezt követően az alábbi menü tárul majd elénk, kattintsunk az „Összes megtekintése” feliratra, a jobb felső részben, a nagyító ikon alatt kicsivel:

Ekkor az összes jelölésünk elénk tárul:

Ez azonban a beérkezett követéseket takarja, kattintsunk jobb felső sarokban található „…” gombra, mely után az „Elküldött kérések megtekintését” kell kiválasztanunk a képernyő alján:

Célba is értünk, leolvashatjuk és visszavonhatjuk a véletlenül vagy direkt kiküldött barátkérelmeket:

Böngésző, web

Itt sokkal egyszerűbb dolgunk van:

  • Látogassunk el az alábbi oldalra: https://www.facebook.com/friends/requests
  • A képernyő bal oldalán keressük meg a „A küldött jelölések megtekintése” menüpontot
  • Kattintsunk rá, ekkor már láthatjuk is a kiküldött jelöléseket

Te is beleszaladtál a hibába?

Amikor túl nehéz a videókártya – Mi az a GPU sag és miért lehet nagyon káros?

×