A Tom Clancy’s The Division 2 ingyenesen játszhatóvá válik, de csak korlátozott ideig. Szóval gyorsan szerezd be, mielőtt eltűnik!

A 2019-ben megjelent Tom Clancy’s The Division 2 a 2016-os játék folytatása: a közeli jövő New York Cityje helyett már Washington a helyszíne a kizárólag online játszható, akció-RPG looter shooternek, amiben járvány sújtja a világot, a gazdaság összeomlik, és ez széleskörű pánikot, káoszt teremt. Te a Strategic Homeland Division egyik ügynöke vagy, és azzal a feladattal bíznak meg, hogy segítsd újjáépíteni a várost, illetve arra inspirálni a túlélőket, hogy újra felemelkedjenek, társadalomba rendeződjenek.

Forrás: Ubisoft

A folytatás az elődhöz képest kapott jócskán finomhangolásokat, és bár elemi szinten nem nyújt újat, a fejlesztés kézzel fogható, így a The Division 2 élvezetesebb játék lett, mint az első rész. Az Ubisoft talán valamilyen nagy bejelentés előfutáraként (hivatalosan mondjuk a játék ötéves születésnapjához közeledve) akarja felfuttatni a The Division 2-re irányuló figyelmet, de az akcióval te jársz jól, úgyhogy legyen: a Gaming Bible észrevette, hogy a játék korlátozott időre, május 18-21-ig, azaz vasárnapig ingyenesen játszható lesz minden platformon, amire megjelent (PC, PlayStation, Xbox). Nem marad meg!

 

Mivel ez egy free-to-play hétvége, minden statisztikád átvihető lesz a teljes játékba, ha a párnapos ízelítő után úgy döntesz, hogy megveszed. Erre jócskán noszogat is a kiadó azzal, hogy az akciós időszak résztvevői akár 85 százalék kedvezménnyel (9500 helyett 1425 forintért) kaparinthatják meg a The Division 2-t a digitális boltokban. Ez nem vonatkozik a PS Plus Extra előfizetőkre, akiknek most eleve free a game (a többieknek jár a 85% off), viszont Xbox-on kell a részvételhez Xbox Live Gold feliratkozás is. Steamen a cikkünk publikálása idején nem találtuk meg a Trial Weekend opciót, az Epic Games-nél viszont igen.

Közben van ám ilyen is:

Akciófigyelő | INGYEN osztogatják minden idők egyik legjobb posztapokaliptikus játékát

 

×