Rövid ideig tartó, de annál nagyvonalúbb akciók jelentek meg a Steamen: a legnépszerűbb néhány játékból akár 70-84%-ot is elengednek.

A Steam emlékezteti az akciókra vadászó gamereket, hogy ki az úr a háznál, ha nagyszabású tematikus leárazásokról van szó! A hét elején kezdetét vette a Steam Sport Fesztivál, aminek keretében összesen 397 tételre adnak valamekkora, nem ritkán 70-84 százalékos kedvezményt. Ez az 5 legkelendőbb, amire az egyhetes akciós időszakban szinte töredék áron lecsaphatsz.

5. WWE 2K23 – 59,99 helyett 44,99 euró (25% off)

Kibővített funkciók, gyönyörű grafika és persze utánozhatatlan WWE 2K23 élmény. Irány a ring, ahol a WWE szupersztárjai és legendái várnak: Roman Reigns, „American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, „Stone Cold” Steve Austin és különleges meglepetésként John Cena. A legnagyobb név 20 éves WWE-pályafutásának kulcsfontosságú pillanatait interaktív sportdokumentumfilmként élheted át, és akkor még nem veszéltünk a Wargames funkcióról: a többjátékos módnak köszönhetően 3-3 vagy 4-4 ellen is játszhattok, méghozzá két egymás melletti ringben, amelyeket kettős acélketrec vesz körül.

 

4. theHunter: Call of the Wild™ – 19,99 helyett 5,99 euró (70% off)

Merülj el egy kitűnő atmoszférával rendelkező, nyitott világban, ami hemzseg az élettől: a fenséges, élethű állatoktól kezdve a levelek zörgéséig, miközben becserkészed a zsákmányt. A theHunter: Call of the Wildban Dönthetsz úgy, hogy egyedül vadászol, vagy csatlakozhatsz a barátaidhoz, hogy együtt portyázzatok. Ne feledd: nem csak egy látogató vagy ebben a világban, hanem az élő, lélegző része. Ezért amikor végre megpillantod az első gímszarvas fenséges koronáját a bozótoson át, az érzés szinte leírhatatlan.

 

3. Football Manager 2023 – 59,99 helyett 35,99 euró (40% off)

Csatlakozz a menedzserek elitjéhez, írd meg a saját szalagcímeidet, nyerd el a szurkolók szeretetét és urald a versenyt a Football Manager 2023-ban. Ne feledd: a futballmenedzsment nem csak a taktika kiválasztásáról vagy a csapat összeállításáról szól, hanem a kihívások felvállalásáról és új utak betöréséről! Fejleszd a toborzást és biztosíts utat a csodagyerekeidnek, hogy világklasszis csapatot alakíts ki. A csapatod játékstílusa csak rajtad múlik: alkoss egyedi stratégiát a taktikai táblán, hogy nagy győzelmeket és emlékezetes pillanatokat szerezz!

 

2. NBA 2K23 – 59,99 helyett 9,59 euró (84% off)

Ideje felnőnöd a feladathoz, és kihozni magadból a maximumot, hiszen az NBA 2K23 rivaldafénye csak rád vár! Mérd össze tudásod a világ legjobb játékosaival, és csillogtasd meg a tehetséged a MyCAREER vagy a The W segítségével. A MyTEAM lehetővé teszi, hogy halhatatlan legendákat mai szupersztárokkal sorakoztass fel egy csapatba. Építsd fel a saját dinasztiád menedzserként, vagy gondoskodj róla, hogy a liga új irányt vegyen a MyNBA-ben. A PLAY NOW módban NBA vagy WNBA csapatok vezetését is vállalhatod, és megtapasztalhatod, milyen is az igazán élethű játék.

 

1. EA SPORTS™ FIFA 23 – 69,99 helyett 20,99 euró (70% off)

Az EA SPORTS™ FIFA 23 a világ legnagyobb játékát hozza el a személyes pályádra, a HyperMotion2 technológiával, ami még realisztikusabb játékmenetet biztosít. A csomagban a férfi és a női FIFA World Cup™ egyaránt játszható, a megjelenés utáni frissítésekkel, a női klubcsapatokkal, a cross-play funkciókkal és még sok minden mással. Tapasztald meg a FIFA 23 páratlanul élethű játékát, több mint 19.000 játékossal, 700 csapattal, 100 stadionnal és több mint 30 ligával!

 

A Steam Sport Fesztivál közép-európai idő szerint május 22-e 19 óráig tart, úgyhogy túl sok gondolkodásra nincs idő: zsákold be a kedvenceidet!

Közben van ám ilyen is:

Akciófigyelő | Teljesen INGYEN rápróbálhatsz a Dead Space Remake-re

 

×