Zseniálisan vonja be a mindennapi valóság motívumait a fantasy világba a The Witcher 3 új modja, ami megfertőzi Geraltot.

Döbbenetesen jó újdonsággal rukkoltak elő a The Witcher közösség alkotói tagjai és elkészítettek egy a valóságra remekül reflektáló modot a Wild Hunthoz. Mostantól kedvenc démonvadászunk az igazi világból ismert

koronavírussal is megfertőződhet, a Long Covid Mode-ban

szúrta ki a GameStar. Az új kiegészítőt a Stellar7Project készítette, és borzasztó kreatívan eresztik rá Geraltra korunk legrettegettebb járványát, a COVID-19-et. A betegség lefutása nagyon hasonlít arra, ahogy a valóságban zajlik le: a megbetegedés korai, ún. EX1-es szakaszában Geralt veszít valamelyest a mozgási sebességéből, míg a végső stádiumban, a Post-Exertional Malaise, vagyis PEM szinten mindössze 20 százalékos állóképesség-regenerációval rendelkezik, és több mint 50 százalékot veszít a maximális életerejéből.

A gyengélkedő Geralt akkor kerül a COVID miatt a legnagyobb bajba, használja valamelyik vaják képességét, ugyanis ilyenkor az ájulás szélére kerül, sőt, elhagyja a cuccait, rosszul emlékszik dolgokra, és a korábban regeneráló hatású meditáció sem sokat segít. A COVID-dal fertőzött főhőst a Wild Huntban, vagy a Game of the Year Editionben tudod kipróbálni (1.31-es és 1.32-es verzió) – az újgenerációs változatra viszont nem húzható rá.

Pillants rá a tévésorozat új előzetesére is:

Végre sok minden kiderül a Witcher 3. évadjának első előzeteséből

 

×