Máris leviszi a rajongók haját a GTA VI előzetese, ami nem elég, hogy soha nem látott hosszúságú, még kívánságokat is teljesít.

Óriási projektet hajtott végre egy YouTuber csapat, amelynek tagjai meguntak várni a Rockstarra és készítettek egy saját előzetest a GTA VI-hoz. Értsd: rengeteg animációt, sőt, még saját szinkronmunkát is végeztek, hogy

elkészüljön a nem kevesebb mint 12 óra hosszú GTA VI trailer!

A maratoni időtartam nem véletlen, hiszen a 12th hour csatornára készült, de olyan igényes kivitelezéssel, amit ritkán látni – főleg fan made tartalomtól. A teljes anyagot egyelőre nem tették közzé – jelezte a Gaming Bible, viszont egy kisfilm már látható a projektről, ami a cím alapján egész pontosan 190 napig tartott!

Forrás: 12th hour – YouTube

Azt állítják, ez idő alatt technikailag elkészítették a game számtalan játszható részletét: gyorsultak benne autókkal, motion capture felvételekre animáltak karaktereket (de HOGY?!), felbéreltek szinkronszínészt, kitaláltak epizódokat a történetbe, stb. Szóval brutálisan megadták a módját, na! A legmeggyőzőbb a 5:03-nál kezdődő bankrablós szakasz, amiből egészen sokat megmutatnak. Gyönyörű lett – mintha profi stúdió fejlesztette volna:

A teljes, még egyszer: 12 ÓRÁS anyagot beharangozó kisfilm emlékeztet: 190 nappal ezelőtt kezdődött az egész, amikor a 12th hour bevállalta a kihívást, hogy elkészíti a GTA VI-ot, vagy legalábbis annak 12 órás „előzetesét”. Ehhez egy sor vad ötletet vártak a követőiktől és végül azért lett ekkora meló az egészből, mert annyi jó javaslat jött, hogy baromi sokáig tartott mindet elkészíteni. Az „I Made GTA 6 in 190 Days (Rockstar Hire Me)” videót az ígéretek szerint néhány héten belül követi a teljes, maratoni GTA VI trailer, szóval érdemes követni a srácok csatornáját, mert a határidőből néhány nap már gyorsan le is csengett.

Megjegyzés: a szóban forgó 12 órás „előzetes” az igazi GTA VI-ból származó játékmenetet NEM fog tartalmazni – sokkal inkább a rajongói változat fejlesztési folyamatát mutatja majd be, vagyis azt, ahogyan ez a csodás koncepció életre kelt. Felvételeket mutat be arról, hogyan nézhet ki a valódi játék, valamint arról, hogy milyen kihívásokkal járt a videó megalkotása.

Az igazi game-ből itt mutattunk további részleteket:

Elképesztő részletességben csodálhatjuk meg a GTA VI új hősnőjét, Luciát

 

×