Most először láthatjuk ilyen részletességben a Grand Theft Auto hatodik részének új, női főhősét.

Kétségtelen, hogy a Grand Theft Auto VI minden idők legvárományosabb videojátéka, aminek megjelenését még az is tűkön ülve várja, aki nem különösebben mélyült el a játékok világában. A Rockstar legújabb GTA-játékára idestova már 10 éve várnak a játékosok, és bár a készültét már a fejlesztők is elismerték, sajnos a tavaly kiszivárgott alfa alfájának alfájából készült játékmenetteszteken túl sokat nem tudunk róla.

Az viszont már tulajdonképpen borítékolható, hogy a történet Vice City-ben és környékén fog játszódni, és hosszú idő után újra egy (férfi társ mellett) női főhős állhat a cselekmények középpontjába. Legalábbis ezek azok az infók, melyek a közkézen forgó játékmenet videókból egyértelműen kiderültek, melyek már régóta terjengő pletykákat is megerősítenek. Mindez persze a tényleges megjelenésig még megváltozhat, így az is előfordulhat, hogy a Luciaként megismert latina hősnőt végül valaki teljesen másra cserélik.

Most viszont egy digitális művész, Hossein Diba a kiszivárgott anyagok alapján egy egészen részletes 3D modellt készített Luciáról, akit ennek köszönhetően most először láthatunk teljes pompájában. A művész elmondása szerint a 90 kikerült GTA VI anyag alapján modellezte le a főhősnőt, aki nagyon nagy valószínűséggel így fog kinézni a végleges verzióban is.

Azt persze már nem állítanám, hogy a játékban is ennyire részletes és élethű lesz, hiszen éles játékmenetben, egy folyton mozgó, változó és dinamikus nyílt világban nehéz egy ilyen grafikát ekkora részletesség mellett tartani (pláne konzolon), de ha valakinek mégis sikerülhet, akkor az a sokszor bizonyított Rockstar Games.

Hossein egyébként egy csomó hasonló karaktermodellt alkotott a karrierje során, melyeket az ArtStation-oldalán lehet mind megcsodálni. Luciát pedig az alábbi videóban:

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ne aludj, hé! – Ez a Grand Theft Auto-sorozat 6 legunalmasabb küldetése

 

×