A korábbi pletykákkal egybevágnak a friss információk.

A Warzone 2 éra 2022 novemberében vette kezdetét. Ekkor egy pályán harcolhattak a játékosok, a Modern Warfare II-ből ismerős Al Mazrah adott otthon az összecsapásoknak. A fejlesztők papíron 2023 nyarán szerették volna elstartoltatni az első, kisebb pályát, ám végül jóval korábban történt meg ez.

A második szezonban megkaptuk Ashika szigetét, mely a Resurgence játékmód szerelmeseinek szívét pillanatok alatt el is nyerte. Rebirth Island népszerűségéhez persze semmi sem érhet fel, ám végre dinamikusabb meccseken játszhattak a több adrenalint igénylő játékosok. A múlt hónapban pedig már egy harmadik pálya érkezése is felmerült, mely a korábban kiszivárgott Roadmap szerint akár a következő szezonban meg is érkezhet.

Warzone 2 Vondel 

Meg is érkezett az első kép!

Áprilisban a TaskForceLeak Twitter fiókon jelent meg az információ, hogy a fejlesztők egy Vondel névre keresztelt, szintén kisebb pályán dolgoznak már. Arra is egyértelmű utalások voltak, hogy Hollandia adhat majd otthont az összecsapásoknak. Nos, úgy tűnik, hogy teljesen hiteles volt a leak, hiszen a tegnapi frissítés után publikált képen valóban erre az országra jellemző elemek bukkannak fel. A feliratból és a textúrákból jól látható a félkész állapot, ám CharlieINTEL szerint is még jóval ősz előtt meg kell érkeznie Vondelnek. Erre pedig a június közepén esedékes Season 4 startnál nem is lehetne jobb időpont.

Végre itt a Ranked is – Ezekkel a Call of Duty módokkal játszunk a héten

 

×