Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen mértékben nőnek majd az árak, és mikor érint majd minket, magyarokat.

Úgy tűnik, hogy ismét átalakul kissé a Disney+, akár a tartalmakat, akár az árakat nézzük. A Variety friss híre szerint a Disney szoros kapcsolatot ápol majd a jövőben a Hulu streaming szolgáltatással. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban a Hulu tartalmait is el lehet majd érni a Disney+-ban. Az új, kombinált csomag 2023 végén indul, és olyan ügyfelek számára lesz elérhető, akik mindkét streaming szolgáltatásra előfizetnek. Ez egyelőre tehát leginkább az amerikaiakat érinti, hiszen nálunk a Hulu nem érhető el.

Ami viszont a jövőben akár Magyarországot is érintheti, az az áremelkedés.

Bob Iger, a Disney+ vezérigazgatója szerint a Disney emelni kívánja a normál, reklámmentes Disney+ csomag árát és valamennyire a reklámokkal tarkított csomag árát is. Az Egyesült Államokban a vállalat 2022 decemberében 3 dollárral emelte a reklámmentes Disney+ csomag árát, amikor bevezették a hirdetésekkel kiegészített csomagot.

A vállalat legfrissebb jelentéséből egyébként kiderül, hogy 2023 első három hónapjában nagyjából 4 millió előfizető mondta le a Disney+ szolgáltatást, így jelenleg kb. 157,8 millióan előfizetők világszerte. Talán ez, és a Hulu tartalmainak bevezetése eredményezi, hogy Amerikában belengették az áremelkedést.

Hogy ez mennyire és mikor érintheti a Magyarországi előfizetői árakat, azt egyelőre nem lehet tudni.

Ezt láttad már?

Mesterséges intelligencia alkotta a Bamba Marha burgerét – ilyen lett

 

×