Ezt a játékot nehezen fogod nem szeretni.

Kétségtelen, hogy a 20-as évek rajzfilmjeit idéző Cuphead hatalmas siker lett, ráadásul még egy rajzfilm-sorozat is készült hozzá. De mi lenne, ha ezt a stílust ezúttal egy lövöldözős játékban látnánk viszont? Kérésed ezennel meg is valósult, hiszen a Steamen már bemutatták a Mouse című játékot,

ami a rajzfilmek világába repít minket, csak éppen FPS-játék formájában.

Tény és való, hogy sorra jelennek meg az utóbbi években az FPS-játékok, de kevés egyedit láthattunk a műfajon belül.  Ha már egy kicsit úgy érzed, hogy unod a Call of Duty-t, az online játékokat, vagy éppen a sok csalót, akkor érdemes lehet a Steam kívánságlistádra tenni a Mouse című játékot. A retro animációs stílus és a színek hiánya segít kiemelni a műfaj ismert darabjai közül.

 

„Csatlakozz John Mouston magánnyomozóhoz, egy dzsesszes hangulatú lövöldözős játékban. Retro animációs stílusban küzdd át magad egy korrupt, csalókkal és veszélyekkel teli városon. A klasszikus FPS és noir filmek által inspirált MOUSE az a lövöldözős játék, amire vártál” – olvasható a leírásban.

Sajnos a fejlesztés még nagyon korai stádiumban van, de így is elég lenyűgöző. Egyelőre megjelenési dátum még nincs, de már most kívánságlistára teheted a Steamen. Remélhetőleg a fejlesztő Fumi Games hamarosan több információval szolgál a játékról.

Ez is érdekes:

Egy tehetséges MAGYAR lány lett a Need for Speed fejlesztőcsapatának új írója

 

×