Nem csak a 45-ös szint lesz a kitétel.

Szerdán este megérkezett a Warzone 2 Season 3 Reloaded frissítése. A Modern Warfare II tulajdonosok is kapnak új tartalmakat, hiszen egy 6v6 pálya is debütál, ahogy a fegyverek is közösek az összes játékmódban. A fejlesztők azonban egyértelműen a battle royale módot részesítették most előnyben. A friss tárgyak mellett nem mehetünk el szó nélkül a Warzone 2 Ranked mellett sem. A BR rajongók végre rangsorolt körülmények között mérhetik össze tudásukat Trios formátumban. Néhány korlátozásra felkészülhetünk, de fegyvereket tekintve csak a Riot Shield került tiltólistára. A játékosok komoly aggodalmukat fejezték ki a játék anti-cheat védelmével kapcsolatban, ám a fejlesztők szerda hajnalban jelezték:

nincs ok az aggodalomra!

Azt már korábban megtudhattuk, a minimális szint, amivel Ranked meccset tudunk keresni 45 lesz. Ezen kívül pedig az alábbi fejlesztésekkel kalkulálhatunk:

  • Egy új, szerveroldali védelmi mechanizmus is megnehezíti majd a csalók dolgát
  • Egy új, szintén a háttérben működő eszköz segíti a gyanús esetek kivizsgálását
  • A harmadik féltól származó, hardveres „csalásokat” is szűri a játék, legyen szó Rasberry Pi alapú aimbotról vagy Cronus és hasonszőrű társairól
  • Új jelszó generálására kényszerítik a fiókokat, melyekről azt gondolják, hogy eltulajdonították őket vagy szimplán veszélyben vannak

Az első hét választ is adhat arra, hogy mennyire sikerültek jól ezek a védelmek, remélhetőleg nem kell nagyot csalódnunk majd.

Bővebb információ a Rankedről:

Több megkötés, rengeteg jutalom – Ilyen lesz a Warzone 2 Ranked módja

×