A profi játékosok is aggódnak.

A 24 órán belül megérkező Season 3 Reloaded végre elhozza a Warzone 2 Ranked módját is. Az előzetes információk alapján néhány megkötésre számíthatnak majd a játékosok. A fegyvereket tekintve azonban úgy tűnik, hogy egyedül a Riot Shield használatát tiltja a fejlesztői gárda, utat adva akármilyen SMG, LGM, AR vagy éppen melee fegyvernek. Az utóbbi kategóriát kifejezetten sok kritika éri az elmúlt időszakban. Volt idő, amikor használhatatlannak minősítették őket, ám úgy tűnik, hogy az Activisionnek sikerült átesnie a ló túloldalára.

Szinte ragasztóként szedik áldozataikat a melee fegyverek!

Jól érezhető a probléma, ha azt nézzük, hogy nem a megölt játékos kezdett el panaszkodni a kategóriáról, hanem az, aki ölt az adott fegyverrel. TCaptainX, a Warzone 2 streamer a hét elején töltött fel egy videót a Twitter platformra. Ebben jól láthatjuk, hogy különösebb gond nélkül meg tudta ölni a teljes sebeséggel sprintelő játékost, tényleg ragasztóként követték egymást a karaktereik. Ha ilyen OP a melee, akkor ki is használna nagyon közeli távolságokra fegyvereket?

Természetesen azt még nem ismerjük, hogy pontosan mi vár ránk a szerda esti frissítést követően. Több Warzone 2 profi is megszóltalt a bejegyzés alatt, azonnal gyengítést követelve. Remélhetőleg némi nerfben részesíti az Activision ezt a kategóriát is, ha figyelnek a felhasználói visszajelzésekre.

Bőségesen megpakolt csomaggal érkezik Call of Duty-ba az NBA sztár

 

×