48 órán belül élesednek a változások.

Alig másfél napon belül beesik a Warzone 2 és Modern Warfare II újabb nagy frissítése. Ahogy az lenni szokott, a szezon startja után négy héttel ismét egy javítócsomaggal ajándékoznak meg minket a fejlesztők. Az „új” kliensnél is maradt a Reloaded jelölés.

Ezúttal is számíthatunk új fegyverekre, friss tárgyakra, illetve a Warzone 2 Ranked módja is szerda este startol majd. Szerda délután kapunk még extra információkat. Nem titok, hogy a játékosok legjobban a fegyvereket érintő nerfeket, buffokat várják. Ezt a frissítés előtt néhány perccel publikálják csak a fejlesztők, természetesen azonnal beszámolunk a változásokról. A tartalomgyártók már el is kezdték keresni a frissítés potenciális nyerteseit, egy igazán ütős SMG-t is találhatunk a repertoárban.

Ideje kipróbálnunk a BAS-P-t?

Metaphor, a Warzone 2 egyik legismertebb tartalomgyártója az SMG-ket vette górcső alá. Az SMG nem is olyan régen buffot kapott, így esélytelen, hogy a mostani frissítés belerondítson a képességeibe. Ennek megfelelően egy igazi daragéppel állhatunk szemben. Az ajánlott kiegészítők listája a következő, zárójelben a Weapon Tuning értékeket találhatjuk meg:

  • Barrel: 10.5’ Bruen Typhon
  • Underbarrel: Lockgrip Precision 40 (-0.65, -0.40)
  • Laser: Accu-shot 5Mw Laser (-0.28, -13.29)
  • Stock: Bruen Flash V4 Stock (-2.71, -0.93)
  • Rear Grip: Bruen Flash Grip (-0.77, -0.23)

Klónozás, jobb üzemidő és biztonság? – 6+1 újdonság, amit az Android 14 hoz el

 

×