Egy pénzügyi weboldal valamiért 1000 dollárt fizet egy szerencsésnek, akinek annyi dolga lesz, hogy végignéz 10 Halálos iramban filmet.

Igen, a Halálos iramban filmeknek már 10 része van, és a tervek szerint lesz még több is, még ha szép lassan le is zárják a sorozatot. Ahogy arról nemrég beszámoltunk, a 10. rész kapcsán még egy videojáték is megjelent, most pedig itt az újabb promóció, ami gyanítjuk, sokkal több embert érdekel majd.

Most 1000 dollárt kaphatsz azért, hogy filmeket nézel!

Egy pénzügyi weboldal ezt a díjat annak ajánlja fel, aki több mint 20 órán keresztül hajlandó nézni a Halálos iramban filmeket – írja a CNN. A FinanceBuzz információs oldal azonban valamit kér is cserébe. A Fast and Furious sorozat minden egyes részét úgy kell végignézni, hogy a filmekben előforduló minden egyes autóbaleset után le kell jegyzetelni a károkat. Ez a Fast X-re is vonatkozik, ami május 19-én jelenik meg. A verseny győztesének az lesz a feladata, hogy feljegyezzen minden olyan autóbalesetet, amiben valamilyen autós kár keletkezik, ezek mértékét és az érintett autókat pedig listázni kell.

A FinanceBuzz a közlemény szerint arra is kíváncsi, hogy a sorozat története során nőtt vagy csökkent-e a filmvásznon történt autós ütközések száma. A honlap az eredményeket arra szeretné használni, hogy megbecsülje a franchise biztosítási hatásait. Az állás betöltéséhez a sikeres pályázónak magának kell beszerezni a filmeket vagy megnézni a moziban.

Sajnos rossz hír, hogy csak az Egyesült Államokból lehet jelentkezni, május 19-ig. Sajnos ebből most kimarad, aki nem ott lakik. Jelentkezni egyébként itt lehet.

Ezt láttad már?

Nagyon gáz – Ennyire gagyi jelszavakat használnak a magyarok

 

×