A Fast X közelgő megjelenésének alkalmából egy kedvcsináló játék is érkezett, ami ingyen elérhető és még letölteni sem kell semmit hozzá.

Szinte már követni sem lehet, hogy hol tart a Halálos iramban mozisorozat, de aki számára nagyon fontos ez a „család”, ami mindennél erősebb, jó ha tudja, hogy hamarosan véget ér. A készítők ugyanis a Fast X-et szánják a lezárás első részének, ami május 18-án érkezik a mozikba. Ennek alkalmából ráadásul egy minijáték is készült a filmhekhez, amit ingyen lehet játszani, ráadásul letölteni sem kell semmit.

A Fast X retró hangulatot áraszt, persze a filmsorozat ikonikus helyszíneit felidézve.

A Fast játékhoz nem kell mást tenni, mint IDE KATTINTANI és máris indítható. A játék egy 8-bites, felülnézetes versenyjáték, amiben akadályokat és autókat kell kikerülnünk. Persze fellehetők a Halálos iramban korábbi részeinek, sőt a legutóbbinak is a helyszínei.

 

Természetesen a játék nem egy összetett AAA cím, de ha szereted az autókat, a száguldást, vagy éppen a Halálos iramban filmeket, akkor unalmas óráidban pörgetheted a játékot. Legalábbis addig, míg a film május 18-án megérkezik a mozikba.

Ez is érdekes:

Jön a nyár, szóval gamer napszemcsit ad ki a Razer

 

×