A Razer ráadásul az olasz Retrosuperfuture szemüvegtervező márkával együttműködésben hozta létre a futurista gamer napszemüveget.

Nagyon szeretjük a Razer márkát, mert általában nem csak a hagyományos gamer perifériákban látnak fantáziát. A Razer laptopok, kiegészítők, billentyűzetek, hátizsákok mellett láttunk már tőlük gamer maszkot, funky ruhákat, sőt még néhány áprilisi tréfának szánt hülyeséget is. Ennek a hagyománynak megfelelően jött létre a legújabb együttműködés az olasz Retrosuperfuture dizájner szemüvegmárkával.

 

A kollaboráció eredménye az új Razersuperfuture napszemüveg, ami úgy néz ki, mint az a 3D-s szemüveg, amit az IMAX 3D filmek előtt kapsz a moziban. A Retrosuperfuture napszemüvegek alapból is futurisztikus stílust képviselnek, így a Razer szemüvege is ilyen hangulatot áraszt.

Ami a szemüvegeket illeti, tartós, könnyű acetát keretet kapunk, fotokróm lencsékkel (100%-os UVB/UVA védelemmel) és kékfény-védelemmel (420 nm-ig). Ez utóbbi azt jelenti, hogy akár beltérben is viselhető, miközben egy fényes HDR-kijelzőn játszol.

A szokásos és gamerek számára elengedhetetlen RGB világítás most kimaradt, ezért azt gondoljuk, hogy nem lesz népszerű. Ennek oka ugye, hogy a dizájner szemüvegek a divatot tartják szem előtt – annak ellenére, hogy ezúttal gamereknek készültek. Ezzel együtt persze elég borsos árcédulát kaptak: nagyjából 80 ezer forintba kerül egy.

A szemüveg ráadásul limitált kiadásban kapható, korlátozott számban lesz elérhető, így ha a dizájn olyan, amit szívesen viselnél, mindenképpen nézd meg az új Razersuperfuture napszemüveget a Razer hivatalos oldalán.

Ez is érdekes:

KRITIKA: A Galaxis Őrzői 3. az egyik LEGJOBB Marvel-mozi. És pont.

 

×