Már most sokan attól félnek, hogy a Warzone 2 Rankedet ellepik a csalók, erre azonban nem sok esélyük lesz. Egy remek módszert eszeltek ki a fejlesztők.

Miközben a fejlesztők megígérték, hogy hamarosan a Warzone 2-be is bevezetik a Ranked játékmódot, már most sokan azon aggódnak, hogy ellepik majd a csalók, és igazságtalan lesz az egész. Nos, a fejlesztők igyekeznek mindenkit megnyugtatni, és olyan módszert találtak ki a csalók kiiktatására, ami garantáltan távol tartja őket. Persze bizonyos szempontból még a normál játékosokat is.

Tökéletes módszer született, ami miatt távol maradhatnak a csalók a Rankedtől.

Mivel a Ricochet anti-cheat rendszernek időre van szüksége ahhoz, hogy azonosítsa a csalókat, a Warzone 2 fejlesztői úgy döntöttek, hogy csak az léphet majd be a Ranked játékba, aki minimum 45-ös szinten van a játékban. Ahogy azt egy hivatalos blogbejegyzésben írják: a játékosoknak el kell érniük a 45. szintet, mielőtt a Warzone 2 Ranked Play-t elindítják.

Ezt a korlátozást kifejezetten a csalások megelőzése érdekében vezetik be.

„A csalók elleni küzdelem érdekében a Call of Duty Warzone Ranked játékmódja NEM enged be senkit 45. szint alatt. Nagyjából 20 órát vesz igénybe, hogy valaki egy új fiókot az 1. szintről a 45. szintre juttasson. Abban bízunk, hogy a RICOCHET addigra kitiltja őket” – írják a fejlesztők.

A cél tehát az, hogy amíg valaki csinál egy új fiókot és elér a 45-ös szintre, addig a rendszer felismeri, hogy csaló, és kitiltja még az előtt, hogy beléphetne a Rankedre. Persze szerintünk ezt a módszert is könnyen el lehet kerülni, például azzal, hogy 45-ös szintig egyáltalán nem használ csalást az illető, a Rankedre belépve viszont már igen. Persze minden egyes tiltás után ismét el kell majd érni a 45-ös szintet.

A Call of Duty nem az egyetlen játék, ahol ilyen rendszer van. A Valorantban például a játékosoknak el kell érni a 20-as szintet, az Overwatch 2-ben pedig 50 Quick Play meccset kell előtte megnyerni. Az Apex Legends-ben is 50-es szint kell a Rankedhez.

Reméljük, hogy ez tényleg távol tartja majd a csalókat a Rankedtől.

Ez is érdekes:

Akciófigyelő | 6 egészen remek játékra csaphatunk le INGYEN a Steamen

 

×