A Riot Games végre élesítette a PBE szerveren az új Neekót, a tesztszerveri eléréssel rendelkezők tehát már próbálgathatják a karakter új kitjét.

A Riot Games végre élesítette a PBE szerveren az új Neekót, a tesztszerveri eléréssel rendelkezők tehát már próbálgathatják a karakter új kitjét. Az alapképességek önmagában maradtak a régiek, annyi változtatással, hogy az ultija már feldobja a robbanás előtt az ellenfeleket, így sokkal nehezebb elkerülni a sebzést. Egyébként csak finomhangoltak az arányokon a fejlesztők.

Azonban a karakter passzívja szignifikánsan megváltozott. Neeko egy kaméleonszerű lény, ami képes felvenni más élőlények alakját. Korábban ezt csak a saját társainkkal tudtuk megtenni és csak addig, amíg megsebeztek minket, vagy képességet használtunk, ám mostantól ez másképp lesz.

Az új Neeko akkor sem változik vissza, amikor sebzést szenved el, na meg kapott pár új trükköt is. Lényegében bármilyen élőlénnyé átváltozhat, legyen az minion, gromp, vagy éppen Blue, Red, vagy Scuttle Crab. Viszont nem minden arany, ami fénylik…

 

Mint kiderült, vannak olyan effektek a játékban, amik még nem tudják eldönteni, hogy Neekóról van-e szó, vagy egy mezei lényről. A Smite például egy adott szörny életét csapja le, így ha Neeko csak felveszi egynek az alakját, a játék akkor sem tud különbséget tenni. Egy full HP-s Neeko is belehalhat jelenleg egy Smite-ba a PBE szerveren, ha például egy minionnak, vagy kisfarkasnak álcázza magát.

Ugyan ez a helyzet a Support tárgyak hatásával is, az is képes felrobbantani Neekót egy pillanat alatt, viszont Ivern passzívja és a Minion Dematerializer nem fejti ki rá a hatását.

Érdekes helyzetben tehát az új Neeko, még biztosan sok munka áll a fejlesztők előtt a tökéletes finomhangolásig, de ettől függetlenül jó látni, hogy már tesztelés alatt áll az új verzió.

Ezt olvastad már?

Egyre kapzsibb az Activision? – Kiakadtak a játékosok a COD csomagok új árán

 

×