Jó tudni, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2.0 szerverkarbantartás miatt nem lesz elérhető ebben az időszakban.

Minden Call of Duty játékos számára fontos lehet az információ, hogy az Activision nemrég szerverkarbantartást jelentett be. Ez azt jelenti, hogy bizonyos időszakban minden Call of Duty szerver leáll, nem lehet majd sem a Modern Warfare 2-vel, sem a Warzone-nal játszani.  Az Activision szerint azok, akik már bejelentkeztek, amikor a szerverleállás megkezdődik, továbbra is tudnak majd játszani, de előfordulhat, hogy hibákkal találkoznak. Aki még nincs bejelentkezve, annak meg kell várnia, amíg a karbantartás véget ér.

Mikor lesz a szerverkarbantartás?

2023. május 3-án, szerdán, magyar idő szerint délelőtt 11 és délután 13 óra között 30 perces szerverleállás és karbantartás lesz. Ebben a két órás időszakban tehát 30 percre leállhatnak a szerverek, nem lesz elérhető egyik online funkció sem. Ha most is folyamatosan játszol, akkor problémákba ütközhetsz, ha közben jelentkezel be, akkor meg kell várnod az offline időszak végét!

A mai szerverleállás szokatlan az Activisiontől, hiszen a stúdió ritkán állítja le az összes Call of Duty szerverét. Legutóbb a Warzone 2.0 megjelenésekor volt egy nagyobb Call of Duty szerverleállás, de akkor a Calderát cserélték le, tehát az offline állapot indokolt volt.

A mai szerverleállás azonban valószínűleg hibákat javít majd. A múlt hónap végén a hivatalos Call of Duty Twitter oldalon azt írták: „vizsgáljuk a szerverrel kapcsolatos problémákat, és aktívan dolgozunk azok megoldáson”.

A probléma nem újdonság, rendszeresen lehet találkozni szerverhibákkal amióta a játék megjelent. Bár az Activision ezt nem mondta, de sokan bíznak abban, hogy a mai leállás megoldja a gondokat és jobb lesz a szerverkapcsolat.

Ezt láttad már?

Birodalmi rohamosztagosok lepték el a budapesti metrót

 

×