Részletes, 3D CAD képeket kaptunk.

Az iPhone 15 Pro-ról az elmúlt hetekben több szó is esett. Nem véletlenül, hiszen a külsős gyártók egyre több információt szivárogtatnak ki a készülékkel kapcsolatban. Megtudhattuk, hogy az első iPhone óta létező némító gomb bizony eltűnik az újdonságról, ahogy azt is biztosra vehetjük, hogy a kijelző körüli keret is vékonyodik majd. A héten kifejezetten jó minőségű 3D CAD képeket kaptunk a 9to5mac jóvoltából. A hitelességük szeptember előtt nem derül ki, ám az információk alapján egy MFi (Made For iPhone) kiegészítőket gyártó cégtől származnak. A Művelet gomb ezeken is felfedezhető, ám a hangerőgombok a korábbi egyesített gomb helyett különálló formátumban virítanak a renderképeken.

Nézzük is meg a képeket!

A korábbi, brutális kameramodul helyett a friss képeken jóval barátságosabb modult láthatunk, mely ennek ellenére is nagyobb, mint amit a 14 Pronál tapasztalhatnak a felhasználók. Két korábbi pletykát szintén megerősítettek a képek:

  • Az USB-C csatlakozót már 100%-ra vehetjük
  • A telefon váza kissé lekerekítettebb széleket kapott,

A tokok tehát javában készülnek már a kínai gyárakban, hogy a szeptemberi kiadást követően ne szenvedjenek semmiben hiányt az Apple rajongók.

Az AMD reagált a leégett Ryzen processzorokra – KÖTELEZŐ a frissítés

 

×