John Malkovich főszereplésével készült egy film, amit mi már sosem láthatunk majd, mert csak a jövőben: 2115-ben mutatják be.

Képzeld el, hogy létezik egy olyan film, amit már leforgattak, több előzetes is van hozzá, de te már sosem fogod látni. A filmet ugyanis csak száz év múlva, 2115-ben mutatják majd be. Érdekes döntés, igaz? Pedig a Robert Rodrigez rendezésében és John Malkovich főszereplésével készült rövidfilmet nem a mai kor nézőinek szánják.

A már kész filmet mi sosem láthatjuk: 2115. november 18-án mutatják majd be.

Ahogy arról az Unilad is beszámolt, a film nem egy egész estés mozi, sokkal inkább egy rövidfilm, amit a híres francia konyakmárka, a Rémy Martin luxustermékéhez, a Louis XIII-hoz készítettek egyfajta promócióként. A film címe éppen ezért találóan „100 év, a mozi, amit sosem fogsz látni” lett, ami arra utal, hogy 100 év a jó konyak érlelési ideje is. Tehát a most készülő jó konyakot mi már nem élvezhetjük, csak azok, akik száz év múlva is élnek.

Így létrejött egy rövidfilm is, aminek kópiáját a franciaországi Cognac-ban egy speciális széfbe helyezték, és lezárták úgy, hogy az majd a premierkor, vagyis 2115. november 18-án nyíljon ki. Érdekes koncepició, igaz? Annyi jó hírünk van, hogy bár a kész művet valószínűleg már nem sokan láthatjuk, előzetes legalább van hozzá.

 

Jó lenne addig élni!

Ezt láttad már?

Xbox tányérkészlet, tolltartó, sörnyitó és kenyérpirító is készülhet

 

×