Az Xbox hűtő sikere után úgy tűnik, hogy a márka az otthoni kiegészítők egész sorát dobja piacra, ha lehet hinni ennek a francia oldalnak.

Korábban egy rajongónak nagyon megtetszett az Xbox Series X külseje, így úgy gondolta, a dizájn simán alkalmas arra is, hogy egy hűtőszekrény készüljön belőle. Ez persze a Microsoftnak is nagyon megtetszett, és készítettek is egy hivatalos Xbox kinézetű minihűtőt, ami azóta kapható is lett. Most úgy tűnik, hogy ezen felbuzdulva a Microsoft egy sor hasonló terméket ad ki, legalábbis egy francia oldal szerint.

Xbox és Halo tematikájú lámpa, tányér, tolltartó, szerszámosláda, sörnyitó is készülhet.

Persze nem feltétlenül hisszük el, hogy ezek mindegyike megvalósul, de az Xboxsquad oldal szerint ezek a termékek komolyan létrejönnek, és még idén kapni lehet majd őket a boltokban. De nézzük miről is szólnak a hírek:

Xbox Series S kinézetű kenyérpirító

Halo szerszámosláda:

Xbox RGB egérpad

Xbox tárolóláda, összecsukható

Xbox Series X tolltartó:

Xbox tányérkészlet, tálka, sörnyitó

Halo lámpa:

Egyelőre persze nem lehet tudni, hogy a termékek híre mennyire igaz, vagy mennyire kamu. A képeken kívül sajnos semmilyen hivatalos infó nincs. A francia oldal is csak azért készített előrendelési oldalt hozzá, hogyha esetleg tényleg megjelennek a termékek, ők máris tudják árulni. Ha viszont mindez ismét egy poén, akkor reméljük, hogy a Microsoftnak ismét megtetszik, és kiadnak például egy jó kis kenyérpirítót.

Ezt láttad már?

Közös játék, tippek, trükkök – Fifázz Jordán Benedekkel az Unibet Magyarország csatornáján!

 

×