A Microsoft tényleg megcsinálta minden Xbox játékos nedves álmát, és piacra dobja az Xbox minihűtőt – méghozzá egészen korrekt áron.

Amikor bemutatták az Xbox Series X-et a sokan finoman szólva sem voltak túlzottan elragadtatva a puritán dobozos kinézetétől Azonnal jöttek is a mémek, melyekben a Microsoft legújabb generációs konzolját hamutartóként, mosógépként, vagy hűtőként láthattuk viszont. Ez utóbbi végül akkora poén lett, amin a redmondiak is addig hahotáztak, mígnem tényleg le nem gyártattak néhány Xbox Series X hűtőt.

Ezekből viszont csak hírességek kaptak (illetve egyet kisorsoltak), viszont nem is olyan rég bejelentették, hogy kisebb méretben, de hamarosan mindenki beszerezhet majd otthonra egy Xbox minihűtőt. Nos, a lehetőség hamarosan mindenki számára adott lesz, a Microsoft ugyanis bejelentette, hogy napok múlva megkezdődik az ‘Xbox Mini Fridge’ értékesítése.

Egészen pontosan október 19-től lehet berendelni belőle, Európában először Angliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Írországban, Spanyolországban, Hollandiában és Lengyelországban lesz rá lehetőség. A rendeléseket decemberben kezdik teljesíteni.

Az Xbox Minihűtő hivatalos ára 99€, körülbelül 35.000 forint lesz.

Xbox Series X "Mini Fridge" Hero Image

A picike hűtő ugyan Magyarországon még nem lesz előrendelhető, de a Microsoft azt ígérte, hogy jövőre még több országba is megérkezik, nagy valószínűséggel hazánkban is akkor lesz megvásárolható.

 

×