13 év után végre megnézhetjük, hogy valójában hogy néz ki Ghost, akinek eddig sosem láttuk az igazi arcát.

Emlékszem egészen megdöbbentek a Rainbow Six: Siege rajongók, amikor a korábban mindig csak maszkban látható Smoke arcát egy átvezető animációban végre megmutatták. A lány rajongók többsége azonnal oda volt érte, hogy milyen jóképű. A leleplezés nagy dolog volt tehát a rajongók számára, és most hasonló dolog történt a Call of Duty sorozat egyik legikonikusabb szereplőjével is.

Adathalászok megmutatták, mi van pontosan Ghost maszkja alatt.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, nemrég egyfajta káosz is kialakult a maszkos karakter kapcsán, sokan ugyanis úgy gondolták, a karakter elég vonzó. A TikTokon például komoly trend alakult ki, sokan bevallották, hogy csak miatta vették meg a játékot, mások pedig lerajzolták a karaktert. Ez persze kiverte a biztosítékot néhány veterán CoD rajongó körében.

Az egészben az volt a poén, hogy valójában senki nem tudta, hogy Ghost igazából hogyan néz ki. Ez most azonban megváltozhat, hiszen adathalászok most felfedték, hogy milyen arcmodell van a maszk alatt.

A Redditen Crafty-Astronomer905 azt állítja, hogy felfedezett egy maszk nélküli Ghost-karaktermodellt a játék fájljaiban. Ez alapján úgy tűnik, mintha a hangját adó színészről, Samuel Roukinról mintázták volna. Ezt a sorozat más karakterénél, például Captain Price-nál is megtettek a készítők. Íme:

So turns out Ghost has a face model under the mask. Surprise..(❁´◡`❁)
by u/Crafty-Astronomer905 in ModernWarfareII

 

Simon „Ghost” Riley egyébként a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2-ben tűnt fel először. A kérdés most persze az, hogy ezzel nőni fog-e a Ghost rajongótábor, vagy a titokzatos személyazonosság leleplezése elronthat-e mindent? Meglátjuk.

 

×