Nem elég a heti két ajándék? Legyen akkor HÁROM – mondták az Epic Games Store fejesei. Mutatjuk, ezeket a jópofaságokat kapod díjmentesen és örökbe.

Az Epic Games Store szépen ráígér saját magára, és a heti 1-2 játék után legközelebb hárommal lep meg díjmentesen. Lesz kompetitív sport game, vadul száguldó autóverseny és desszertnek egy bokszkesztyűs kenguru is.

Against All Odds

Ez a játék olyan, mintha a Squid Game-et beoltották volna Játék határok nélküllel és Crash Bandicoottal: mókás jelmezekben pompázó karakterekkel kell ugrálva-repülve-úszva-futva-kúszva túlélni a beszédes nevű Slaughter League kihívásait. Versenyezhetsz egyedül, NPC-kkel szemben, vagy emberekkel, de van kooperatív mód is. Persze alkalmazáson belüli vásárlást azért fel-felkínál.

 

Horizon Chase Turbo

Kompetitív indie autóverseny, de nem a megszokott fajtából, hiszen itt nem feltétlenül a minél modernebb, mindenféle high-tech cuccal megpakolt vasak próbálják lenyomni egymást, hanem régi klasszikusok. Nem csak a kocsid retro, hanem a játék stílusa, megjelenése is: az egész kelt egy állati kellemes és látványos 80-as, 90-es évek nosztalgiát.

 

Kao the Kangaroo

Ha az Against All Oddsba csak beoltva van Crash Bandicoot, akkor ebben az esetben egyenesen rokon játékról beszélünk: ugyanúgy életveszélyes és mágikus csapdákon, akadályokon és rejtvényeken kell kreatívan átjutni, csak nem egy rémes gatyában teperő rókával, hanem egy bokszkesztyűs – így fizikai erejével is ügyesebben élő – kenguruval.

 

Az Against All Odds új megjelenésként ingyenes, a Horizon Chase Turboért viszont 5520, míg a Kao the Kangaroo-ért 10999 forintot nem kell kifizetni az Epic Games Store-ban, május 4-e 17 órától egy teljes héten át.

Addig ugyanott ezeket kapod díjmentesen:

Akciófigyelő | Para űrkatasztrófa és zsetongyilkos pókerjáték 9000 forint helyett INGYEN

 

×