Érdemes lehet adni neki egy próbát.

A Modern Warfare II és a Warzone 2 már a megjelenéskor is széles palettával rendelkezett. Azóta pedig a kézbe vehető játékszerek száma csak tovább nőtt. Minden szezonban számíthatunk 3-5 újdonságra, legyen szó fegyverekről vagy melee tárgyakról. Olyan különlegességek is érkeztek az elmúlt hónapokban, mint a Crossbow vagy épp az ISO Hemlock.

Sajnos elkerülhetetlen, hogy ilyen mezőnyből ne legyenek egyértelműen jó és egyértelműen rossz választások. Összetett kérdéskör ez, ám a sebzés, a kezelhetőség és a testreszabhatóság számít talán a legjobban a listák meghatározásánál. Lehet egy fegyver bármilyen erős, ha lehetetlen kezelni, ahogy fordítva sem túl biztató kombináció.

A Warzone 2 lenézett AR-je sem annyira rossz, mint gondoltuk?

A WZRanked toplistát fellapozva is világosan láthatjuk, hogy az M16 bizony az AR kategória legalján pihen. A Call of Duty játékosok nem szeretik annyira a burst fegyvereket, főleg Warzone 2-ben. A népszerű Call of Duty tartalomgyártó, Sally is a Dog mégis úgy döntött, hogy ad egy esélyt az M16-nak. Nagy meglepetésére ez a fegyver sem volt teljesen használhatatlan, sőt, kimondottan jól lehetett vele aprítani az ellenfeleket. Ha adnál egy esélyt neki, akkor az alábbi kiegészítőkkel érdemes próbálkoznod:

  • Muzzle: Sakin Tread-40
  • Barrel: 14″ Carbine Shroud
  • Optic SZ Recharge-DX
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Rear Grip: Support CP90 Grip

Mesterművek 10€ alatt – Mutatjuk a legjobb Steam Puzzle Fest ajánlatokat

 

×