Mintha a Far Cry és a Dino Crisis látványos zabigyereke lenne ez a friss Jurassic Park game koncepció, amit hiperrealisztikus formába öntöttek.

A készítők nem érték be kevesebbel, rögtön Unreal Engine 5-tel készült videón mutatják be a nyílt világú Jurassic Park játék koncepciót. A látottak alapján a Gaming Bible is elérkezettnek látja az időt arra, hogy valaki egy igazán decens dinoszauruszos játékot tegyen le az asztalra, hogy

legyen mit emlegetni a Dino Crisis franchise-on kívül is.

Nem mintha annak remake-eivel, vagy Horizon Forbidden West robot őslényeivel ne lennénk elégedettek, csak történjen már valami! Ehhez sokkal hangosabb segélykiáltás az a koncepció videó, amit lelkes rajongók raktak össze, bizonyítva, hogy mekkora potenciál lenne abban, hogy FPS-sé konvertáljuk a Jurassic Park világát.

Forrás: TeaserPlay

Mivel a műfaj következő bejelentett címe, a Dino Crisis ihlette Instinction 2025-nél előbb aligha jelenik meg, hiánypótló alkotás az ismert TeaserPlay duó újabb Unreal Engine 5-ben készült projektje. Egy arra majdnem alkalmas pickuppal próbálunk utat találni az őserdőben, amikor egy ponton ki kell ugranunk a kocsiból és gyalogosan, de legalább jókora csúzlival vagyunk kénytelenek folytatni az utat. És jönnek is szembe az egyre nagyobb és vérszomjasabb dögök. A raptorok valamiért ránk se hederítenek, de aztán kiderül: azért, mert még valami náluk is veszélyesebb dolog rejtőzik a fák között.

 

A TeaserPlay csapata azt írta a videóhoz, hogy „a Jurassic Park még mindig elég népszerű és cool ahhoz, hogy készüljön belőle egy nyílt világú AAA játék”. Hozzátették: egy csomó kisebb lélegzetű game már született ebből a világból, de teljesen fotorealisztikus megjelenésűre még mindig várni kell, így ennek az elvárásnak rendelték alá a koncepciót.

Ha sosem elég az Unreal Engine 5-ből, ettől végképp ledobod a láncot:

Végre játékmenetet láthatsz a hiperrealisztikus shooterből – arcunk leszakadt tőle

 

×