Shawn „FMPONE” Garozzo, a legendás CS:GO pályatervező felfedte, hogy az egyik klasszikus pályája visszatér a Counter-Strike 2-ben.

Bár egyesek számára már elérhető a Counter-Strike 2 béta verziója, a megjelenésig még van némi idő. Mivel a próbaverzióban viszont csak egyetlen pálya érhető el (Dust 2), sokan talán már unják is. Aggódni a pályák miatt azonban nem kell, hiszen friss hírek szerint olyan mapok is visszatérnek, melyeket rég nem láttunk.

A Valve tervei között szerepel, hogy idővel számos klasszikus CS:GO pályát ültessen át a CS2-be, de az egyedi pályák készítői közül sokan visszafogottan nyilatkoztak a részletekről. FMPONE azonban bepillantást engedett az egyik felélesztett pályába.

Visszatér a Santorini a Source 2 előnyeivel.

„A fő cél az, hogy a támadóknak több lehetőséget adjunk, és a CT-ket arra kényszerítsük, hogy csapatként játsszanak együtt” – írta a készítő a változásokat illetően. Azt is elárulta, hogy a Santorini után a Cache nevű pályát is szeretné visszahozni.

A Santorini egyébként 2016 elején hivatalosan is bekerült a játékba az Operation Wildfire-rel, versenyen azonban soha nem szerepelt. Az Operation Wildfire befejeztével végül eltávolították a játékból.

Ezt láttad már?

Mi történik a képen? A Netflix kiadta az első hivatalos karakterplakátot a Witcher 3. évadjához

 

×