A meta sokkal nyitottabbá vált az elmúlt időszakban.

Az elmúlt években az „eredeti” Warzone és a mostani Warzone 2 játékosok is keresték az olyan fegyvereket, melyek szinte 0 visszarúgással rendelkeznek. Nem véletlenül, hiszen a könnyebb kezelésnek köszönhetően szinte lézerként apríthatunk a szervereken. Ahogy az sem elhanyagolható, hogy a gyengébb, kezdő játékosok is gyorsabban tudnak érvényesülni ezek segítségével.

Sok fegyver betöltötte már ezt a szerepet. Volt, hogy AR kategóriából emelkedett ki, de az sem volt ritka, hogy SMG vagy LMG ugrott a listák élére. A Warzone 2-ben ráadásul megérkezett a Weapon Tuning rendszer is, mellyel mindenki a saját játékstílusához igazíthatja a fegyvereket. Olyan AR kell, ami lézerként aprít, akár más tulajdonságok árán is? Megoldható, ám a megfelelő alap elkerülhetetlen.

Ismét visszatérhetünk a régi kedvenchez?

Az ISO Hemlock egyeduralma után végre megnyílt a meta a Season 3-ban. A Warzone 2 eddig legjobban kiegyensúlyozottabb korszakát élhetjük, rengeteg kiváló lehetőség áll a játékosok rendelkezésére. A népszerű M4 sem kivétel, Swagg bizonyította be ezt pár órával ezelőtt. Villámgyors pusztítás, szinte nulla visszarúgással. Az alábbi kiegészítőket javasolja a tartalomgyártó:

  • Muzzle: Harbinger D20
  • Barrel: Hightower 20″
  • Optic: Aim-OP V4
  • Magazine: 60-round mag
  • Rear Grip: Sakin ZX

Az M4 a TOP 5-be sosem tudott megérkezni, ám lassan fél éve a TOP 10 környékét ostromolja, úgy tűnik, hogy kikerülhetetlen szereplője a játéknak.

Így működik a DMZ új Barter rendszere – Íme a receptek listája

 

 

×