Igazán ütős kombinációkat hozhatunk létre.

A Modern Warfare II megváltoztatta a Perkek működését, használatát. A korábbi rendszer helyett immár Perk csomagokkal találkozhatnak a játékosok. Ezek két alap Perket, egy Bonus és egy Ultimate Perket tartalmaznak. Az alap „képességek” már a meccs elején élesednek, a bónuszra legalább négy percet várnunk kell, míg az ultimate csak a meccs kezdete után 8 perccel érkezik.

Minden 10 pont után egy-egy másodpercet levonhatunk az időzítőből, így több ölés esetén bizony hamarabb hozzájuthatunk az értékes Perkekhez. Nem mondhatnánk, hogy átütő sikert ért volna el a rendszer, sokan továbbra is a régi megoldás felé húznának, ám legalább már némileg szabad kezet kapunk.

@laguerrillas Replying to @topltgglazer MW2 Season 3 Buffed Ghost! #mw2 #callofduty #gamingsetup ♬ original sound – LA Guerrillas

A Ghost ismét a Modern Warfare 2 legjobb perkje lehet?

LA Guerillas TikTokon osztotta meg a Season 3 frissítést követő tapasztalatait. A harmadik szezon előtt a suppressorok működésének köszönhetően gyakorlatilag használhatatlan volt a Perk, hiszen így is felbukkantunk a minimapon. A legutóbbi frissítéssel azonban ez megváltozott, így sokkal több értelmet nyert a Ghost. A szakértő a Supressor és a Ghost párosítását a Cold Blooded Perkkel egészíti ki, mely további eszközök (Streakek, Heartbeat Sensor stb.) elől is elrejtheti a karakterünket. A Double Time és Tracker Perkek pedig teljessé is teszik a csomagunkat, melyek segítségével nem csak kétszer annyit sprintelhetünk, hanem ellenfeleink lábnyomát is követhetjük, könnyedén átkapcsolhatunk vadász üzemmódba.

Így szerezheted meg a Warzone 2 DMZ értékes arany koponyáját

 

×