A meta változásait itt is érezhetjük.

A Warzone harmadik szezonja már másfél hete megérkezett a szerverekre, rengeteg változtatást magával hozva. Ekkor egy új Playlist frissítést is kaptak a játékosok, ám nem igazán volt elégedett mindenki. A játékosok nagy bánatára a Battle Royale módban nem volt lehetőség Solo-ban fejest ugrani, holott sokan preferálják a magányos farkas hangulatot.

Pár nappal ezelőtt, a szokásos szerdai napon ismét frissült a játszható módok listája. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők kifejezetten ügyelnek a visszajelzésekre, hiszen máris elérhető vált az egyszemélyes hadseregek kedvenc játékmódja. Mindeközben természetesen a meta is megváltozott, így könnyen lehet, hogy a korábban bevált kombinációk már nem úgy működnek, ahogy kell.

Nézzük is, hogy milyen kombóval érdemes nekivágnunk!

Ezúttal is WarzoneLoadout siet a segítségünkre. Ő az MX9 és STB 556 kombinációját javasolja. Közeli célpontok esetén az MX9-nek nem sok párja van, ám Solon kívül a 32-es tárkapacitás erőteljesen limitálja. A legutóbbi buffok után az STB 556 pedig a meta legtetejét képviselheti. Ezt a fegyvert is a szerényes tár miatt nem lehet ajánlani a többi módban, de Solo-ban nem kell aggódnunk emiatt.

STB 556

MX 9

A fenti képeken a javasolt kiegészítők listája mellett a TTK értékeket és a Weapon Tuning számokat is leolvashatjuk.

Long Range bestiák – Ezek most a Warzone 2 legjobb választásai, ha távoli a célpont

 

×