Persze nem úgy, ahogy gondolod!

Miközben a filmiparban sorra érkeznek a videojáték-adaptációk, sokan természetesen módon egyre gyakrabban teszik fel a kérdést: hol van a Red Dead Redemption film? A Sonic meg a Super Mario Bros. Movie kasszasiker, a The Last of Us pedig bebizonyította, hogy a videojátékokból is kiváló sorozatok készülhetnek. Sokan találgatják azt is, hogy melyik játék-franchise lesz a következő. Persze már tudjuk, hogy többek között a God of War és a Gears of War is élőszereplős sorozatot kap, a Red Dead Redemption kapcsán még kevés hír érkezett. Persze a rajongók nem bírtak várni, így készítettek egy saját sorozatot, egy kicsit máshogy.

Itt a rajongói Red Dead Redemption sorozat, ami a játék felhasználásával készült.

A sorozat a The Red Dead Redemption Show néven nézhető online, ami a Red Dead Redemption 2-ben található karakterekre építve mesél el történeteket. A műsor úgy készül, hogy a játékban veszik fel a jeleneteket, aztán összevágják egy összefüggő történetté. A történet tehát, sőt a hangok is mások, mint az eredeti játékban. A projekt egyelőre nem örvend különösebb népszerűségnek, alig 5000 feliratkozónál tart a csatorna.

 

A legutóbbi epizód egy órás, bőven van miben elmerülni, főleg, ha az elejétől kezdve szeretnéd belevetni magad a sorozatba. Azt gondoljuk, hogy a Red Dead Redemption Show egy igazán egyedi rajongói kezdeményezés, ami több figyelmet érdemel.

Ez is érdekes:

Akciófigyelő | Űrkatasztrófa és kártyaszimulátor – 9000 forint helyett ingyen az Epicen

 

×