Kisebb ráhagyással ugyan, de minőségi lapok kerülnek az SBC kategóriába mostanában, így olyan lapok tulajdonosai lehettünk rizikó nélkül, mint TOTY Pirés, FUT Birthday Keane, Rivaldo, vagy éppen Gattuso.

Amit idén a fejlesztők csinálnak, az egyszerűen fantasztikus. Azok, akik szerencsések és őrületesen jó lapokat nyitnak, valószínűleg nem osztják a véleményem, de azt őszintén jó látni, hogy még azoknak is lehet metaközeli keretük, akik egy fillért sem dobtak még a kanadaiak irányába. Ebben sokat segítenek a különféle SBC csomagok, na meg a garantált kirakósok.

Kisebb ráhagyással ugyan, de minőségi lapok kerülnek az SBC kategóriába mostanában, így olyan lapok tulajdonosai lehetünk rizikó nélkül, mint TOTY Pirés, FUT Birthday Keane, Rivaldo, vagy éppen Gattuso. Sőt, a legutóbbi ilyen durranás a játék egyik “legmetább” középpályása, Trophy Titans Marchisio volt. Egy szó, mint száz, jó irányt vett a széria, le a kalappal a fejlesztők előtt.

 

Nos, a sorozat folytatódik, ugyanis a forrásfájlok szerint további két közkedvelt, na meg kifejezetten erős kártya kap SBC-t a közeljövőben. Mindkét lap a Team of the Year Icon kártyák kategóriájából mászik elő, s egyaránt képesek még most is felvenni a versenyt a metával. (Ebből is látszik, hogy mennyire szerencsés volt az, aki az eredeti megjelenésükkor nyitotta őket.)

FUT Donk értesülései szerint Ashley Cole, valamint Alessandro Nesta TOTY verziója válik hamarosan elérhetővé a Squad Building Challenges menüpontban.

Cole egy 91-es összértékű, igazán stabil kártyát kapott anno, ami most jelenleg valamivel 400 ezer coin alatti áron cserél gazdát a piacon. Feltehetően ez lesz az irányára a kirakósának is, így ha szeretnétek belőle egyet a klubotokban, ennyivel kell tervezni minimum.

Aztán ott van Alessandro Nesta, aki már egy drágább mulatság lesz. A lapja 650 ezer coint ér a piacon, ennek megfelelően tehát az SBC is talán ezt a felsőhatárt fogja megcélozni. Az olasz egy rettenetesen stabil középhátvéd, akinek az animációi az égbe emelik őt, még akkor is, ha a statoktól elsőre nem akarunk dobni egy hátast.

Ezt olvastad már?

Soha nem volt még ENNYI előfizetője a Netflixnek, de a jelszómegosztásnak így is lőttek

 

×