Úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Warzone 2 ismét komoly latency problémákkal küzd, ami igen bosszantó lehet a Season 3 során.

Ha esetleg a napokban te is úgy érzed, hogy a lövéseid nem érnek célba a Warzone 2-ben, akkor érdemes lehet megnézni, hogy milyen késleltetéssel dolgozik éppen a szerver. Jelenleg a Season 3 során ugyanis úgy tűnik, hogy a Warzone 2 szerverei komoly latency problémákkal küzdenek. Ez bizony sokak számára kellemetlen élménnyel járhat, például azzal, hogy hiába lősz szitává valakit, meg sem érzi, vagy éppen folyamatosan laggolsz.

Nem nálad van a hiba: sokan panaszkodnak most emiatt.

Az április 12-én megjelent frissítés óta egyre többen panaszkodnak emiatt. A Redditen többen feltöltöttek már olyan videót, ami azt mutatja, hogy hiába lőnek ki 50 töltényt az ellenfélre, a szerver nem regisztrálja a hiteket. Az alábbi videóban is jól látható, hogy Bred5037 közelről lő egy ellenfelet, de csak hosszú másodpercek után jelzi a rendszer, hogy egyáltalán kapott hitet. Több tucatnyi töltényből párat.

I unload 50 bullets into a guy and get about 3 hit markers
by u/Bred5037 in CODWarzone

Amint az a videóból is látható, a szerverkésleltetés pár másodperc alatt 2ms-ról 60ms-ra nő, amiből mindenki számára egyértelmű, hogy a játék okozza a hibát. A kommentekből az is kiderül, hogy nagyon sokan tapasztalnak hasonló jelenséget, de sokan azt hitték, csalóval van dolguk ilyenkor. Pedig a legtöbb esetben nem erről van szó.

Az biztos, hogy a Warzone 2 szervereinek nagyon komoly hibajavításokra van most szüksége, különben mi játékosok úgy érezhetjük, hogy teljesen mindegy, mit csinálunk. A játék majd eldönti, élünk vagy halunk a battle royale-ban. Szép kilátások, igaz? Te is tapasztaltál hasonlót?

Ezt láttad?

Kiderült, mennyire bírják a PS5 játékosok a DualSense funkciókat

 

×