Ismerős helyszínre bukkantak a Google Maps segítségével a rajongók, így valószínűleg meg is van hová tér vissza a GTA VI, ha végre megjelenik.

A nemrégiben kiszivárgott Grand Theft Auto VI dokumentumokon (képek és videók) hónapok óta elszántan dolgoznak a GTA rajongók, és mindig újabb és újabb leleplezéseket tesznek közzé. A Rockstar közelgő játékából származó leaket, alaposan átvilágították, és most rájöttek arra is, hogy a felvételeken látható helyszínek nagy mértékben hasonlítanak a valódi Miami egyes helyszíneire, ami csak egyet jelenthet.

Forrás: Rockstar

A felfedezés látszólag megerősíti, hogy Vice City benne lesz a játékban

– vonja le a következtetést a rajongói csoport nyomán a Gaming Bible. A fanok által létrehozott @GTA6VIDEOS Twitter-fiók tagjai fogták a kiszivárgott játékmenet-felvételeket, és azok alapján kutatták át Miamit (a Google Maps segítségével), hogy hasonló kinézetű helyszíneket keressenek, remélve, hogy be is azonosítanak néhány épületet, vagy utcaképet, amit a Rockstar referenciának használhatott a GTA VI nyílt világának megalkotásához.

 

Nem tudjuk nem észrevenni a hasonlóságot, vagy csak mindenáron bele akarjuk látni Vice City-t a képletbe? Szerinted? Ha a @GTA6VIDEOS-nak igaza van, akkor az alátámasztja a korábbi pletykákat.

A Rockstar híres arról, hogy a Grand Theft Auto játékaiban valós helyszíneket használ, gyakran úgy, hogy azokat a videojáték léptékeihez és hangvételéhez igazítja, vagy éppen felerősíti. A GTA III és a GTA IV helyszíne a New Yorkról mintázott Liberty City volt, míg az eddig legnagyobb siker GTA V Los Santosa minden kétséget kizáróan Los Angeles alapján született. A játékokban rengeteg nevezetesség és épület is szerepelt valamilyen módon, köztük például az Empire State Building, vagy a Hollywood Hills.

Vice City visszatérését a GTA VI-ban a Rockstar hivatalosan még mindig nem erősítette meg,

és más részletek sem ismertek. A GTA VI a kritikusok és a közönség által egyaránt imádott GTA V utódjaként komoly elvárásoknak néz szembe, ezért a fejlesztők nyilván a végsőkig titkolni akartak olyan részleteket is, amelyek a leak nyomán most már elég egyértelműek. Szóval nagyon érik már tőlük egy nyilatkozat, vagy egy előzetes, de nem lennének meglepve, ha most már inkább a szivárogtatás hullámain ülnének: ha már így alakult, akkor a némasággal tudják fokozni az érdeklődést a GTA VI iránt. Ha ez szándékos, akkor le a kalappal a marketing stratégák előtt, mert szerintünk működik.

Ja, egyébként már ezt is tudni:

Nevetségesen sok esemény és románc a GTA VI-ban: Te döntesz a szereplők szexuális életéről

 

×