Olyan dolog történt nemrég a CS:GO-ban, amiről sokan azt hitték eddig, hogy lehetetlen.

Nem sokkal azután, hogy a Valve bejelentette a CS2-t, a játékosok ismét visszatértek a játékhoz, a szerverek pedig ezerrel pörögnek. És milyen érdekes, hogy a játék még ilyen sok évvel a megjelenése után is tud érdekes, vicces és néha meglepő pillanatokat mutatni. Nemrég például valaki olyan szerencsés volt, hogy egyetlen lövéssel megölte mint az 5 ellenfelet, most pedig egy „millióból egyszer” pillanatot mutathatunk be.

Bár valójában nem lehetetlen, és talán sokan találkoztak már vele, maga a smoke gránát, mely alapvetően csak a látási viszonyokat hivatott befolyásolni, bizonyos szinten sebezni is tud. Így eshetett meg, hogy egy low hp-s ellenfelet maga a smoke ölte meg. Nem gondoljuk, hogy sok ilyen pillanatot láttál a játékban.

Az erről készült felvétel terhelő bizonyítékkel szolgál.

Mirage smoke grenade kill
by u/rhynoself1 in GlobalOffensive

A felvétellel kapcsolatban fontos tudni, hogy az ellenfél korábban kapott egy AWP lövést, így igen kis hp-ja maradt. Egy jól irányzott smoke viszont eltalálta, ez pedig elég volt ahhoz, hogy meghaljon. Ritkán látott pillanat a játékban, amikor valaki így hal meg. Mit gondolsz, te tudnál ilyet?

Ez is érdekes:

Minek ide a KMS? – A ChatGPT működő Windows-kulcsokat is tud generálni

 

×