Egy független tesztlabor szerint olyan mobil a legjobb most, ha fotózásról van szó, amire a legkevésbé számítanál.

Valljuk be őszintén, bármennyire is fejlett a kamera-és lencseipar a világon, a legtöbben valamiért, ha fotózásról van szó, azt többnyire mobillal teszik. Friss TikTok trendek szerint a Z generáció, vagyis azok, akik 1996 és 2012 között születtek, csak most ismerik fel, hogy egy komoly kamera sokkal jobb fotót és videót készít, mint egy okostelefon. Durva, mi? Nos, az emberek zsebében állandóan ott a mobil, így természetes, hogy azzal készítenek képeket, videókat. De melyik készülék most erre a legjobb? Nos, a DXOMark független tesztlabor szerint erre most az Oppo március végén bemutatott új csúcskészüléke a legalkalmasabb,

a Find X6 Pro.

Ahogy arról a HVG is beszámolt, a telefon 153 pontot kapott a fotós-videós teljesítményére, ezzel megelőzi a Honor Magic5 Pro-t is. A DXOMark szaklap szerint a Find X6 Pro részletgazdag, kiváló minőségű képeket készít gyenge fényviszonyok között is, sőt éjszaka is. Erről egy részletes videóbemutatót is készítettek.

 

Az Oppo egy 1 colos Sony IMX989 szenzort (50 megapixel) illesztett a kamerába, ami mint látható nem a legkisebb, de nagy eredményt értek el vele. A mobil sajnos jelenleg nem kapható Európában, és az sem biztos, hogy az Oppo szeretné megjelentetni nálunk. Egyelőre tehát annyit tehetsz, hogy vársz, vagy megrendeled Kínából a kicsikét.

Ezt láttad?

Előzetes: brutális hangulatú Batman spinoff sorozat készül a Maxra

 

×