Már az HBO Max utódjánál fog megjelenni a Robert Pattinson-féle Batman világában játszódó sorozat, benne a legmenőbb gonosztevővel.

A Batman történetek talán legkevesebbszer megénekelt gonosztevőjéről fog szólni a Max legújabb DC-s sorozata, ami ugyanúgy Matt Reeves produkciója, mint a Robert Pattinson nevével fémjelzett mozi. Mivel a Joker sztoriját már épp’ elég alkalommal és színésszel dolgozták fel (és Joaquin Phoenix után jó darabig nem lesz érdemes másnak eljátszani),

ideje volt előkapni Gotham másik rémét, a Pingvint.

A mozifilmben Colin Farrel játszotta el, a tonnányi maszk és smink ellenére annyira jól, hogy nehéz lenne kitörölni az emlékezetből. De nem is kell, mert az Al Capone-szerű (és nyilván róla is mintázott) karakter önálló sorozata részletesen bemutatja mitől olyan vérfagyasztó jelenség.

Bár még csak a készítést bejelentő előzetes jelent meg, és odébb van a sorozat premierje, már ennyiből világos, hogy nagyon penge maffiatörténet lesz, amihez Farrel feltalált egy még a Jokerénél is hátborzongatóbb tébolyult kacajt.

 

Az HBO Max utódjaként érkező Maxon valamikor 2024-ben debütál A Pingvin, de ha szereted a DC univerzumot, nem csak ezzel tesz a kedvedre a szórakoztatóipar. Készül egy újabb Batman film is, The Brave and the Bold címmel, ami Bruce Wayne fiáról, Robinról fog szólni, 2025-ben érkezik a Robert Pattinson mozi folytatása és előkészítés alatt áll a Superman: Legacy is.

Utóbbiban sajnos már nem a jól ismert arc fog visszaköszönni:

Henry Cavill nem lesz Superman, de a Warhammer 40.000 sorozat főszereplője igen

 

×