Régen volt ennyire szép ajándékcsomag az Epic Games Store-ban. Ez a két game szemet gyönyörködtető és izgalmas, de ami a legjobb: ingyenes.

Remek érzékkel választott ki az Epic Games két olyan játékot a következő ingyenes időszakra, amelyek nem egyszerűen szórakoztatnak, hanem a látványvilágukkal és a való világból merített narratívájukkal még tanítanak is. Jövő csütörtöktől ezt a két játékot töltheted le és tarthatod meg örökre.

Beyond Blue

Ez egy narratívához kötött kalandjáték, ami a bolygónk dobogó kék szívének mélyére visz. A közeljövőben játszódik, és az óceánok rejtélyeit tárja fel Mirai, egy mélytengeri felfedező és tudós szemével. Légy részese egy újonnan alakult kutatócsoportnak, amely úttörő technológiákat használ, hogy minden eddiginél intelligensebben lássa, hallja a nagy kékséget, amivel kölcsönhatásba is kerül.

 

Nyolc különböző merülés során fedezheted fel az óceán érintetlen világát, és használhatod hozzá a futurisztikus technológiát, hogy tengeri élőlények nyomába eredj, rejtélyeket fejts meg, és úgy lépj kapcsolatba a mélytengeri környezettel, ahogyan még soha. Ja, és van benne 16 minidokumentumfilm is: az Ocean Insights sorozatban a tudomány vezető óceánszakértőivel készült felvételek és interjúk láthatók.

Never Alone (Kisima Ingitchuna)

Ezzel egy hangulatos puzzle-platformert tudsz beszerezni, amit elképesztő precizitással, az Iñupiat alaszkai őslakos népcsoporttal együttműködve fejlesztettek ki, és egy generációkon átívelő népmeséből merít. Vezesd mindkét karaktert (Nuna és Fox) egyjátékos módban, vagy játssz kooperatív módon egy barátoddal, miközben a fagyos tundrán vándorolsz, alattomos jégtáblákon ugrálsz át, víz alatti barlangokban úszol és ellenségekkel nézel szembe.

 

Persze ehhez is van extra: nyisd meg a lenyűgöző videós betekintést, amiben őslakos közösség tagjai több mint 30 perces interjúkban osztanak meg történeteket és bölcsességeket kultúrájukról, értékeikről és a csodálatos sarkvidéki világról, amivel ebben a játékban találkozol.

A Beyond Blue 5520, míg a Never Alone 4140 forint helyett lesz ingyenes az Epic Games Store-ban, április 20-a 17 órától egy teljes héten át.

Addig ezeket kapod tőlük ajándékba:

Akciófigyelő | Ingyenes a sci-fi dínóvadászat és a brutális középkori mészárszék az Epicen

 

×