Ezen a héten sem érdemes lemaradni az Epic Games Store ingyenes játékairól.

Az Epic Gamest az elmúlt hetekben egészen elképesztő iramban osztogatja az ingyen játékokat, és úgy tűnik, hogy ez ezúttal sem lesz másképp. A Steam nagy riválisa ugyanis a következő egy hétben két remek játékot is kioszt azok között, akik ellátogatnak a digitális boltjukba: a középkori mészárszék Mordhaut, illetve a sci-fi dínóölős Second Extinctiont.

(A játékok címére bökve már igényelheted is az ingyenes példányodat!)

MORDHAU

Az egyszerre első és harmadik személyű, középkori multiplayer vágóhíd hektikus küzdőtere ugyan kitalált, de valósághű környezetet teremt a közelharc kíméletlenségéhez, miközben a kifogástalan látványról a game mögött duruzsoló Unreal Engine 4 motor gondoskodik.

Véres középkori csaták részese lehetsz, kislétszámú támadásokban, vagy akár 80 szereplős csatákban és várostromokban, gyalogosan, lóháton, hajítógéppel, lovagi páncélban, lándzsával, karddal, íjjal, nyíllal, tűzzel-vassal. Nem kihagyható darab, pláne ha ingyen adják.

Second Extinction

Nem kevésbé látványos darab ez kooperációs FPS lövölde, amiben az emberiséget gyakorlatilag kipusztítja egy idegen civilizáció. Az alienek biológiai fegyverként mutáns dinoszauruszokat dobnak a Földre, hogy eltakarítsák az útból a bolygót éppen uraló fajt. Ezt kellene megakadályozni valahogy, de bármilyen esélytelennek tűnik is, elég jó eszközöket kapunk hozzá.

Óriási térkép, óriási dinoszauruszok, óriási fegyverek – nehéz eldönteni, hogy ki a veszélyesebb: a dínók, vagy te. Az Epic egyébként egy figyelmeztetéssel osztja a játékot, ami a közlemény szerint korai hozzáférésű, ergo még mindig fejlesztés alatt álló game. Ebből fakadóan bosszantó stiklik ugyanúgy megjelenhetnek benne, mint kellemes újdonságok.

A játékokat tehát április 13-tól kezdődően egészen 20-ig lehet ingyen a játéktárakhoz adni, ahol az ajánlat lejárta után örökre meg is maradnak.

De az Amazon ajándékairól sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | 15 remek játékot osztogat ajándékba egész áprilisban az Amazon

 

×