Sokak örömére és néhányak bánatára visszatértek az erős Sniperek.

Szerda délután megérkezett a Warzone 2 és Modern Warfare II frissítése. Nem csak egy egyszerű javítócsomagról beszélhetünk, hiszen új szezon is kezdőtött. A Season 3 több játékmechanikai változtatást is magával hozott, de természetesen a fegyverek sem úszták meg a nerfet és az erősítéseket. A Sniper kategóriát külön megtiszteltetés érte, hiszen bizonyos körülmények között már garantáltan egy lövésből terítik az ellenfeleket.

Mostantól néhány Sniper és egy konkrét lőszer kombinációjával egyetlen egy fejlövés elegendő az öléshez, knockhoz, akkor is, ha teljesen felpáncélzott ellenfélről beszélünk. Az eredeti Warzone-ban ez alap volt, ám a Warzone 2.0-ban el akarták kerülni a fejlesztők. A közösségi nyomás azonban megállíthatatlan volt, így végül beadta a derekát az Activision.

Az MCPR-300 igazi bestia lett!

A Dexerto szakértői hamar rá is vetették magukat az újdonságokra, így hamar kiderült, hogy az „új” felhozatalból az MCPR-300 kimagaslik. Eddig is kifejezetten jó választás volt, ám ezután szinte kötelező eleme lehet a meccseknek. Az egyhites képességhez Explosive Ammunitationra van szükségünk, így az ajánlott kiegészítők listája sem lehet meglepetés:

  • Muzzle: Nilsound 90
  • Barrel: 22″ OMX-456
  • Ammunition: Explosive
  • Laser: FSS OLE-V Laser
  • Stock: FSS Merc Stock

A kiegészítőkkel továbbra is megmaradhat a range és a sebesség, miközben minden eddiginél könnyebben teríthetjük le áldozatainkat. Az elkövetkezendő napokban érdemes lehet figyelni a további ajánlásokat, több kincsre is bukkanhatnak a Warzone 2 guruk.

A Tec-9 csak beetetés? – Igazi bestia lehet a Warzone 2 egyik új pisztolya

 

 

×