A horrort ugyanaz az A24 stúdió készítette, aki az Örökség és a Fehér éjszakák című vérfagyasztásokat, szóval lehet, hogy tényleg nehéz lesz megnézni.

Persze a produkciós cég nem csak nyomasztó horrorokról ismert, hiszen nekik köszönhetjük a díjesővel jutalmazott Minden, mindenhol, mindenkort (Everything Everywhere All at Once) és például A bálnát (The Whale) is. Az új mozi,

a Beszélj hozzám! (Talk to Me) ismét az elemi félelemkeltésre megy rá és jól fel is tapossa az adrenalin szintünket.

Forrás: A24 Films

Az A24 stúdió egyébként nem közvetlenül a film előzetesét illette a „legijesztőbb” jelzővel, hanem a mozihoz készített, saját márkajelzését újragondoló trailert. Az animáció szintén egy elátkozott, paranormális mozdulatokat végrehajtó kézre fókuszál:

 

Ezzel el is érkeztünk a sztorihoz, amiben fiatalok egy csoportja tart szellemidézős bulit, de nagyon nem a megszokott módon: valahonnan szereznek egy bebalzsamozott, különböző földöntúli szimbólumokkal teletetovált kezet, amit 90 másodpercig kell megfogni, hogy démonokat lássunk. Másfél perc – nem tovább, mert ha túllövünk a célon,

„maradni akarnak…”.

Hármat találhatsz, mi következik.

 

A Talk to Me-t A Babadook alkotói, a Philippou fivérek jegyzik és utóbbi film színésze, Sophie Wilde a főszereplő. Nyári mozisikernek szánják: július 28-tól retteghetünk tőle a hűs vetítőtermekben.

De miért szeretjük annyira a rettegést? Van rá magyarázat:

Miért élvezzük ennyire a túlélő horrorokat? Normál esetben sírva kerülnünk kéne őket

 

×