Egyre több friss információ érkezik.

Az elmúlt hónapok iOS 17 hírei alapján úgy tűnhetett, hogy meglehetősen szegényes frissítés érkezik majd a készülékekre. Áprilisban azonban újabb pletykák érkeztek, melyek sokkal szebb jövőképet festenek. A hét elején az is kiderült, hogy az iPhone 8 és iPhone X tulajdonosok is biztonságban vannak, még legalább egy évig támogatottak lesznek a régi telefonok.

Az Apple júniusban rendezi meg a szokásos WWDC eseményét. Ekkor leginkább a szoftveres részre koncentrál a gyártó, hiszen alapvetően a programozóinak szervezi a konferenciát. Az átlagos tulajdonosok, rajongók sem maradnak tartalom nélkül, ők az iOS főverziójának leleplezésére készülhetnek. A tényleges megjelenésre azonban szeptemberig, októberig kell várni, az iPhone 15 debütálásával egy időben.

Egy, az iOS 11 óta változatlan funkcióhoz is hozzányúlhatnak az Apple mérnökei!

Az Apple az iOS 7-es verziójában mutatta be a Control Centert (Vezérlőközpontot). Legutóbb pedig a közel 6 éve megjelent, 11-es számozású rendszerben változott. Úgy tűnik, hogy a sok apróság mellett a Control Center is átalakulhat iOS 17-ben. Sajnos a pontos változtatások listája nem ismert, ám nagy eséllyel jobb testreszabhatóságra és némi design átalakításra számíthat a funkció. A Dynamic Island várhatóan minden 15-ös modellben megjelenhet majd, így nagy eséllyel az Apple akár a fenti szigetet is bevonhatja készülékünk vezérlésébe.

Forrás: 9to5mac

6 millió forintot is fizetnek, ha valaki hibát talál a ChatGPT-ben

 

 

 

×