Rossz útra lépne a játék?

Március 22-án hivatalosan is új korszakba lépett át a Counter-Strike. Az évekig pletykált, már-már mémmé átalakult Source 2-es motorváltást hivatalosan is bejelentette a Valve. Néhány szerencsés már most is próbálgathatja az újdonságokat, ám a jelenlegi „béta” szakaszba kifejezetten kevés játékos juthatott be. Remélhetőleg a nyári megjelenésig további hullámokra is számíthatunk.

Mindeközben természetesen az adatbányászok sem unatkoznak. Gabefollower évek óta aktív, ám az elmúlt hónapokban lett igazán népszerű. Társaival leplezték le, hogy a CS:GO fejlesztői Source 2-es pályákat teszteltek 2022 folyamán. Azóta az idő őket igazolta, így magabiztosak lehetünk abban, hogy minden információja teljesen legitim. Előfordulhat, hogy a fejlesztők más formában mutatnak be ezt-azt, ám arról már nem ő tehet, hiszen ő csak a fájlokat vizsgálja.

Érkezhetnek az emote-ok?!

A Counter-Strike 2 bejelentése után egyből beindult a közösségi mémgyár. A szokásos felvetések mellett többször előkerült az emote-ok témaköre is, ám leginkább humor célzattal. Úgy tűnik azonban, hogy a Valve fejlesztői komolyan is elgondolkoztak a dolgon. Múlt héten már 2D animációk érkeztek különféle kézjelekről, ám immár 3D-ben is megtekinthetjük őket a fenti Twitter videóban.

Remek kérdés, hogy a Valve milyen formában szeretné implementálni a játékba. Sajnos manapság azt az eshetőséget sem vethetjük el, hogy fizetős formában debütálnak majd. PUBG-ben az alap kézjelzések ingyenesek, ám a komplexebb mozgásokért bizony már kemény pénzeket kell otthagyni a kasszánál. Aztán természetesen az is előfordulhat, hogy időközben teljesen elkaszálta ezeket a Valve, csak a nyomait hagyták a fájlokban. Egy biztos: a CS2 biztosan fog még tartogatni meglepetéseket mindenki számára. 

Jobb a hitbox is:

Nincs több elhibázott fejes? – Így javít a Counter-Strike 2 a hitboxokon

 

×