Még egyszer utoljára vethetünk egy pillantást a hamarosan megjelenő, roppant izgalmasnak ígérkező Star Wars Jedi: Survivor játékmenetére.

Kétségtelen, hogy az elmúlt évek legjobb és legelőremutatóbb Star Wars videojátéka volt a Respawn által életre hívott Star Wars Jedi: Fallen Order, ami zseniális új karakterekkel, helyszínekkel és történettel örvendeztette meg a messzi, messzi galaxis Disney-EA-érában kiéheztetett rajongóit.

Ennek viszont már 4 éve, a Respawn pedig azóta próbálja tető alá hozni Cal Kestis kalandjának méltó folytatását, ami legnagyobb örömünkre néhány nap-hét múlva a Survivor címmel meg is jelenik. A 66-os parancsot túléló padawannal viszont nem mindenki fog újfent találkozni, csak akinek erősebb fajta PC-je van, esetleg „újabb”, egyébként már kurrens generációs játékkonzollal rendelkezik.

Ugyanis mint a korábbi bemutatókból kiderült, a Jedi: Survivor kizárólag a combosabb hardverrel felvértezett vasakra jelenik meg, amit állítólag a grafika, az effektek, illetve több játékmenetbeli újítás indokol. 2023-ban ehhez mondjuk egyébként sem kell már komolyabb érv, a Respawn viszont a megjelenés előtt még egyszer és utoljára a Star Wars Celebration keretében megmutatta nekünk a játékot, mintegy nyomatékosítva, hogy ez bizony sokkalta grandiózusabb utazás lesz, mint gondolnánk.

A sztori szerint a Mantis legénysége szétszóródott, Cal pedig hű társával, BD-1-gyel közösen kell fekutassa őket. Mindeközben természetesen újabb jó és rosszarcokkal is összehozza őt az Erő, míg egy olyan bolgyót is találnia kell, amelyen elrejtőzhetnek a Birodalom, úgy az Uralkodó árgus, jedigyilkos szeme elől.

A Star Wars Jedi: Survivor tehát április 28-án jelenik meg PC mellett Xbox Series X|S, illetve PlayStation 5 konzolokra – melyeket alaposan ki kell majd pucolni, mert kb. 150 GB-on fog termeszkedni. Az előzetest pedig alább:

Ezt is érdemes elolvasnod:

Velük van az Erő! – Ilyen király Star Wars-os esküvőket még az Uralkodó sem látott

 

×