Ezekkel a szerelmespárokkal szinte biztosan ott van az Erő.

Ahány ember, annyiféle kapcsolat, mégis talán a rajongóké tud a legérdekesebb, és sok esetben a legaranyosabb is lenni. Az nyilván alap, hogy néha azért jó, ha a párokban van valami közös: hasonló témák iránt érdeklődnek, így sosem fogynak ki a beszédtémából, vagy ugyanazért a dologért rajonganak, így tulajdonképpen együtt élhetik ki a szenvedélyüket. Ez az extrém sporttól egészen a film, sorozat és játékimádatig bármi lehet.

Pont ilyen a modern média legnagyobb és legismertebb sci-fi fantasy-ja, a Star Wars is, amelyért világszerte több millióan tekintenek önazonosulási pontnak. A rajongás pedig az esetek többségében nem merül ki abban, hogy hetente megnézi az összes etapot, sokan például mindenféle relikviát gyűjtenek, vagy esetenként, amikor arra lehetőség van beöltöznek a kedvenc szereplőik valamelyikének.

A rajongás pedig akkor csúcsosodik csak ki igazán, amikor két ember közösen osztozik rajta.

Ezen a szinten például már olyat is lehet, hogy a szerelmesek az életük egyik legemlékezetesebb eseményére beemeljék a rajongásukat, ami amúgy bármi lehet, de most maradva a példánknál, legyen ez most a Star Wars. A pár a komplett esküvőt a közös imádatuk köré szervezhetik, kezdve a Star Warsos díszétéssel, a süteményeken át, akár egészen a beöltözősdiig.

És ezzel nem hogy nincsen semmi baj, de nagyon is király dolog! Ez az esemény bizony teljen csak úgy, ahogyan azt a pár szeretné, ha pedig egy csapat rohamosztagos között fénykardozva R2-es tortával az asztalon lesz számukra egy életre szóló sikersztori megkoronázása, vagy épp egy új kezdet, akkor annak úgy kell lennie. Nyilván az sem baj, ha az esküvő Star Trekes, vagy Gyűrűk Urás, a lényeg, hogy a lehető legboldogabban teljen.

Pont mint az alábbi néhány tucat – a kép készültekor – frissen egybekeltnek, akik olyan irdatlanul király Star Warsos esküvőt rittyentettek maguknak, amikből bőven és bátran lehet inspirálódni:

Neked milyen lenne az álomesküvőd?

Ezt is érdemes lehet elolvasnod:

8 elképesztő érdekesség a Monopoly-ról, amit biztosan nem tudtál még

 

×