Ki kell használni az utolsó napokat.

Kevesebb, mint egy hét áll a rendelkezésünkre a jelenlegi Warzone 2 szezonból. Jövő hét szerdától már az új viszonyokat élvezhetjük, nagy eséllyel ezúttal is teljesen átrendeződik majd a meta. A változások pontos listáját csak aznap tudjuk meg, az azonban szinte borítékolható, hogy a legjobb 5 fegyver nem marad gyengítés nélkül.

Ebben az időszakban szóba jöhet a különlegesebb loadoutok kipróbálása mellett a pár napig még bombabiztos választások használata is. Könnyen lehet, hogy a most javasolt fegyver már 7 nap múlva teljesen rossz választásnak bizonyulhat. A Lachmann Sub jelenleg a játék második legnépszerűbb fegyvere, így mindenképp érdemes lehet kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket a hosszú hétvége alatt is.

Így szereld fel a villámgyors daragépet!

TheKoreanSavage szakított a korábban bemutatott loadoutokkal. Kiemelendő lehet a 7MW Canted Laser használata, mely megosztóvá teheti az összeállítást. Némi tanulást, megszokást igényel a kiegészítő használatából eredő ADS változás. Néhány meccs után azonban sokkal nagyobb sikereket érhetünk el a segítségével, mint a régebbi loadoutokat használva. Az alábbi kiegészítőket javasolja a tartalomgyártó, a kiegészítők mellett a Weapon Tuning értékeket is leolvashatjuk:

  • Muzzle: Singuard MKV (+0.99, +0.77)
  • Barrel: FTAC M-Sub 12″ (+0.36, +0.30)
  • Laser: 7MW Canted Laser (-0.35, -32.90)
  • Magazine: Lachmann TCG-10 (+0.87, -0.32)
  • Rear Grip: 50-Round Drum

Kellemes szórakozást!

Warzone-ba is kéne? – Éjszakai map jön a Modern Warfare 2-be

 

×