Ha izgatottan várod a Star Wars Jedi: Survivor-t, gondoskodj róla, hogy sok szabad tárhelyed is legyen hozzá! Ez a játék egy szörnyeteg.

A Star Wars Jedi: Survivor minden eddigi jel szerint fantasztikus lesz – állapítja meg a Gaming Bible, amelynek munkatársa, Will McCue már ki is próbálhatta a játékot, és úgy nyilatkozott róla, hogy „alapvetően a Fallen Order jobb változata”, a lehető legjobb értelemben. Ehhez a minőséghez, meg a játékosok rendelkezésére álló új lehetőségekhez (például a gyorsutazáshoz, a feljavított holotérképhez és a testreszabható Cal Kestishez) tárhely is kelleni fog.

Nagyon sok tárhely.

Határozottan úgy tűnik, hogy a Jedi: Survivor a PlayStation 5-ösön fogja hozni a legjobb formáját, hiszen Stig Asmussen játékigazgató nemrég arról beszélt, hogy a game teljes mértékben kihasználja a DualSense haptikáját. Ez állítólag akkor érezhető a legjobban, amikor az Erő segítségével tolunk és húzunk dolgokat.

Forrás: Respawn Entertainment

A nagy fejlesztéseknek ugyanakkor ára van, és ezt nem feltétlenül a vételárra, hanem a hatalmas tárhelyigényre értjük. A GamesRadar+ beszámolója szerint megerősítették, hogy a játék PC-s verziója 155 GB helyen fog terpeszkedni. Összehasonlításképpen: a Fallen Order PC-s verziója még 55 gigával is beérte, szóval

itt már egy megháromszorozódott méretről beszélhetünk!

Azt egyelőre még nem lehet pontosan tudni, hogy PS5 és Xbox Series X/S konzolokon mekkora lesz a fájlméret, de a PC-s infók alapján már most érdemes lehet elkezdeni a telepített játékok rendezgetését. A Star Wars Jedi: Survivor április 28-án jelenik meg PC-re és újgenerációs konzolokra – szóval már nem kell rá sokat várni.

Erre viszont igen:

A rendező szerint film és / vagy sorozat is készülhet a Star Wars: Jediból

 

×