Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor Henry Cavill utolsó jelenete a Netflix The Witcher sorozatában igen szívszorító lesz.

Azt már mindenki jól tudja, hogy tavaly Henry Cavill bejelentette, hogy távozik a Netflix The Witcher sorozatából, a közelgő harmadik évad befejezése után. Ezt követően Geralt szerepét Liam Hemsworth veszi át, aki a negyedik évadban debütál majd a szerepben. Érthető módon ez a bejelentés elég nagy felháborodást okozott az interneten, főleg hogy Henry nem magyarázta meg pontosan a döntése okát. A rajongók persze biztosak benne, hogy ennek köze van ahhoz, hogy ő azért lobbizott, hogy a sorozat maradjon hű a könyvekhez, míg az írók más irányba vitték a dolgokat.

Sőt, egy petíció is született, amely arra kéri a Netflixet, hogy vegye vissza Cavillt, és rúgja ki a The Witcher íróit. A rajongók közben kételkednek abban, hogy Hemsworth jól veszi majd át a szerepet. Ám előtte Henry Cavill Geraltja még egy egész évadban jelen lesz,

bár a jelek szerint a színész utolsó jelenetét már leforgatták.

A Redanian Intelligence forrásai szerint már lehet tudni, hogy nagyjából hogyan képzelhetjük el Henry utolsó jelenetét. Ha ennek lehet hinni, akkor megszakad majd a szívünk. A lap közeli forrása szerint ugyanis a színész utolsó jelenetében Geralt hátat fordít a vajákosságnak. Milyen érdekes, hogy a valóságban is ez történik.

„Megtudtuk, hogy Henry Cavill utolsó jelenetében Geralt feladja a vaják-mesterséget. Egy mellékszereplő azt kiabálja majd neki, hogy ‘Witcher’, amire Geralt azt válaszolja majd, hogy: „nem, többé már nem”. Utalva arra, hogy most már nem tekinti magát witchernek” – írják. Henry távozásával együtt ez a jelenet minden bizonnyal érzelmileg is durva lesz.

Ez egyébként valamelyest megegyezik azzal, ami a The Witcher regényekben is történik, amikor Geralt, hogy Ciri után menjen, megfeledkezik Vaják-kötelességéről. A The Witcher harmadik évada várhatóan még idén debütál.

Ezt láttad már?

Szemétre dobott CD-kből és autóalkatrészekből készül az új Xbox kontroller

 

×